Secondhand shopping

Har lagt ut ännu mer kläder och SKOR på min försäljningsblogg - Jennys Wardrobe. Spana in vettja! Kan göras många fynd där :)

Ett tips! Turkosa Nikesneakers, oanvända, strl 36. 180:-


Träna

Ibland kan man glömma hur skönt det är att träna. Känslan att ta ut sig och sedan känslan efteråt. Körde core och cykel idag och det känns så otroligt bra nu!

Man blir kvitt stresskänslor och på tal om det så var det en kvinna idag på mitt jobb (butiken) som kom inspringande med en barnvagn, hon fick syn på skyltarna (Rea denna vecka) och fick så bråttom att hon styrde in barnvagnen i ett golvställ! Den kvinnan behöver träna eller äta något lugnande...

Kul att det är tisdag imorgon, får se vad man hittar på då :)

Sjukstuga

Ante är förkyld så jag klurar på dunderkurer samtidigt som jag överdoserar vitaminer själv i förebyggande syfte :) Överdoserade kanske lite lösviktsgodis från Hemmakväll också...

Var och tittade på balkongmöbler till Jocke idag, hittade även fin trätrall som skulle passa där, fantasin springer iväg och jag önskar att jag hade en uteplats att inreda. Blev dock ganska snabbt nerdragen till verkligheten igen när det började snöa! 

Fortsätter längta efter riktig vår...


Fridens liljor

Hets och stress i 2 veckor, nu äntligen börjar det lugna ner sig. Ikväll väntar en lugn hemmakväll med god middag och eventuellt till Jocke och se film senare. Vi måste få höra hans nya bio-ljud ;)

Igårkväll hade vi middag här hemma med finfrämmande! Mathilda, Paul, Luca och Elio var på besök och fick se vårt "nya" hem. Det gick lika bra som innan att springa runt lägenheten tills man var heeeelt slut konstaterade Luca :) Snacka om löp-pass, deyt skulle inte sitta dumt för mig nu. 

Nu till vecka blir det att köra igång med träning igen, var längesen nu. 


Vardagsrummet, matplats

Fy farao

Nu är jag obeskrivligt less på detta flyttande, målande, fixande -kort och gott STÖK! Usch! Jag vill bara ha lite lugn och ro i ett välstädat hem. 

Är någon sugen på att montera garderober? Eller möjligen tömma en full bokhylla? (endast för flytt och sedan fyllas igen) Eller kanske städa köket? (MYCKET disk...)

Hör av er om ni känner er peppade jag kan bjuda på kaffe om ni brygger det!

Möbler till salu

Har prissänkt mina gamla möbler lite, är någon intresserad så hör av er! Allt är fint skick.


Soffa Burhens, 3300:-


TV-bänk ekfaner 900:-


Soffbord massiv ek, 2800:-

Bilder

Här kommer lite bilder på hur det ser ut hos oss nu. Målningen är klar! Ny färg i köket och vardagsrummet, ny säng, nytt soffbord, ny tv-bänk, ommålat skrivbord och ommålad skänk. 

Vi väntar fortfarande på knoppar till skänken, soffan, TV, hallspegel, sänggavel och STÄDNING! 

KÖKET

TV-bänken

Målad skänk som väntar på knoppar

Soffbordet

Målat skrivbord i väldig röra...

Skönaste sängen :)

Waiting...

Sitter och väntar på möbelleverans, och i väntan på det så drömmer jag mig tillbaka till Vietnam och solen. Bjuder på en härlig bild från resan:


Skål!

jaahapp

Var och fikade på café Göteborg idag efter jobbet med Elin och Maja. Så mysigt att umgås med dem, det är så sällan men så trevligt varje gång! Däremot har jag kommit på att jag inte gillar café-mat, eller restaurangmat speciellt mycket. Det blir alltid bättre när man gör det hemma! Eller i alla fall 8 av 10 gånger. 

Nu har jag precis målat om en skänk här, vitt ska det bli! 

Imorgon kommer möblerna som vi beställt - LÄNGTAR! Ska ta några bilder imorgon och lägga upp.

Nu har jag druckit upp kaffet och min målar-paus är över, dags för lager två.

Hemma bäst

Äntligen har jag anlänt hemma i Umeå. Hemma är alltid bäst ändå. Underbart väder, snö och sol! 

Nu blir det tvätt och packning av Jockes grejer, imorgon kör vi flyttlass, sedan ska vi måla om o.s.v. LOVELY! :)

Saknar alla nära och kära här hemma.

Paradise on earth

Mui Ne ar helt klart basta stallet hittills! Det gar inte att beskriva hur fint det ar,palmerna, stranden, havet, och stallet dar vi bor. Top notch. Solen har hittat hit ocksa, men idag ska vi aka pa jeep-safari for att fota de enorma sanddynorna av rod sand m.m.

Nu ar det lunch dags har snart, idag blir det fried rice with shrimp och en stor coca cola till.

Igar var jag och Jocke pa Joes Bar och lyssnade pa live-musik o drack nagra lokala ol - Tiger beer. Live-musiken var rolig de korde typ playback och spelade till samt hade karaoke text framfor sig, de vietnamesiska sangarna ar inte sa bra pa engelska!

Imorgon blir det en riktig stekar dag eventuellt ska jag och Jocke ta en kurs i vindsurfing eller kiteboard. Det var precis VM i vindsurfing har i Mui Ne. Sa de tva sporterna ar verkligen stora har.

Mobilen och datorer fungerar inte sa bra, sa jag hor av mig nar jag kommer hem! Skot om er dar hemma.

Kramar

Raindance

Hepp... Sjatte dagen i Vietnam och otroligt nog inte en enda solig dag an! Som tur ar sa ser alla turister lika bleka ut som oss sa vi behover inte skammas ;) Idag har det varit riktiga regnskurar och det blev sa kallt sa jag var tvungen att ga in pa hotellet o duscha varmt for att bli manniska igen. Jocke tycker jag ar knapp som fryser i Vietnam.

Men vi hoppas och tror pa sol imorogn nar vi aker vidare till Mui Ne.

Jag har shoppat en klanning och Jocke har hittat en t-shirt, men basta shoppingen ar helt klart i Saigon(Ho chi minh) sa det far nog vanta tills vi aker tillbaka dit!

Har spanat in ett gammalt tempel idag com va ratt coolt, sedan akte vi varldens minsta taxi, nagot for Ante ;) Pappa fotade oss nar vi satt som sardiner i baksatet!

Nu ska vi kanske aka och se en te-odling eller ris-odling nar det anda ar daligt vader... Vi far se om det finns fungerande datorer i Mui Ne ;)

Ha det bra dar hemma! Kram

Nha Trang

Nu har vi kommit till Nha Trang. Nar vi forst sag taget vi skulle aka med sa kandes det tveksamt...! Men det gick prima :)

Idag har vi solat lite vid poolen, eller jag har inte solat for direkt nar jag kom ut borjade jag bloda nasblod! Bara att ga in och sitta inomhus och vila och tappa igen. Nar det till slut slutade bloda sa tankte jag sitta i skuggan en stund for att vila. Dar hittade jag en sedel - 100US dollar! Easy earned money I'd say ;) Det ar dessutom ratt mycket vart har nere.

Sedan hade pappa borjat branna sig sa vi skulle ga in en stund for att planera eftermiddagen, det blev Monkey Island. Sjukt roliga apor dar! Men det har varit mulet hela eftermiddagen, bra for de som hann branna sig imorse - trakigt for mig som inte hunnit sola. Tur det ar nagra dagar kvar :)

Pa mandag ska vi aka vidare till Mui Ne, dar sags det vara superfint. Stannar dar 3 natter innan HoChiMinh igen.

Drack en mangosmoothie idag som var himmelskt god, dock valdigt dyr, nastan 14 svenska kronor! Galet.

Ska forsoka lagga upp mer bilder, men det ar inte latt att hitta datorer har, speciellt inte bra datorer!

XIN CHAO / HEJ DA ;)

RSS 2.0