Ny phone med i

Har stått i kö i morse för att få köpa denna på själva release-dagen:


Iphone 4

Lite olikt mig att göra något sånt, men det var JP's förtjänst! Och jag är mycket nöjd med min nya telefon :) Har tyvärr tagit bort alla nummer, så skicka gärna ett sms så jag får tillbaka några nummer.

Lunchrast

Jobb idag, heela dagen! Skönt med lite rast nu i alla fall.

Var på Bodybalance-pass igår på Iksu, riktigt bra instruktör var det. Och passet var roligt. Mest för att det var en viss person där som underhöll... Är aldrig lika roligt återberätta men jag ska ändå försöka.

Precis innan passet började så kom en gubbe in genom dörren (påminner väldigt mycket utseendemässigt om Nick Nolte på bilden nedanför), han stirrade rakt in i mina ögon, lite för länge för att det skulle kännas normalt. Sedan gick han till mitten av salen, rullar ut sin egen matta och börjar med några yoga-liknande rörelser "de lux" verkligen med inlevelse och överdrivna rullningar på handlederna (lite som magdans). Jag började som skratta och var tvungen att kolla bort, då märkte Andrea också honom. Jag vände mig mot dörren och vad kommer in då... Jo en tjej/utomjordning med massa toffsar åt alla håll och orangea glasögon (som 3d-glasögon typ). Jag vände mig mot Andrea och hon hade precis märkt samma sak, så vi började fundera vart vi hade hamnat egentligen!


Nick Nolte

Pepp

Imorgon ledig fredag! JIPPI :)


Huset står kvar

Har hittat hem till Umeå igen, mitt hus stod kvar idag - trots rivningsbeslut! Härligt.

Var på bio ikväll med Andrea och Mathilda. Var så mysigt att träffa dem och så var faktiskt filmen bra! Twilight Eclipse. Tyvärr satt en liten idiot framför och babblade hela filmen, försökte verka tuff genom kommentarer som: "yeah you are sooo cool now" osv... Förstörde som filmen en aning!

Nu ska jag försöka ta igen lite sömn, eller jag vet att det inte går men jag ska i alla fall inte fortsätta på samma sömn-rutin som de senaste dagarna!
God natt!

Här händer det grejer

Kusinerna från Göteborg har anlänt och vi har hunnit spela beachvolley, ätit glass, solat och varit på grillfest i båthus. Idag är tempot möjligen lite långsammare än igår och vi funderar mest på vad vi ska hitta på än så länge. 

Var hos Maja och hälsade på i måndagskväll. Var så roligt att träffa tjejerna! Och god mat också.

Ikväll bär det av mot Umeå igen, men först ska jag hinna med fika på bageriet m.m.

Junsele nu

Kom hem till Junsele ca kl 22 igår kväll, Jocke var sugen på att åka till Åsele (marknadshelg där) för att ta en öl, så det slutade med att jag körde honom till Åsele, var framme där kl 23. Hann dricka en kopp kaffe innan jag åkte.

Där gick vi till ett öl-tält och träffade massor av roliga människor, sedan cruisade vi runt i Jockes bil. Ante åkte också med. Det var lite roligt; Ante somnade plötsligt (ja, på typ 1 sek), jag och Jocke tänkte att vi skulle åka hem igen, så vi väckte Ante. "Ante!!! Vakna! Vart vill du hoppa av någonstans???" (efter ca 3 såna försök så vaknade Ante och svarade "Hem........... Ska ni åka förbi Åsele nåt?" Jag  och Jocke dog av skratt och försökte klura ut vart Ante trodde att han var. Men det var omöjligt. Så råkade vi passera öl-tältet på väg hem till Ante (för att släppa av honom). Då vaknade han visst till liv igen och ville hoppa av där. 

Så ja, vi dumpade Ante utanför öl-tältet igen helt enkelt.

Idag har jag skördat jordgubbslandet, det mesta gick direkt till munnen. Såg att grannarna var ute på tomten, barnen busade för fullt. Så vi gick dit (jag och Chapi) och pratade lite. De hade vattenkrig med vattenpistoler. Så snart var man indragen i sommarens största vattenkrig! 

Har precis kommit in efter en skön löp-tur nu. Efter mycket jobb och annat som hänt omkring, så kändes det skönt att rensa tankarna lite. 8 km gick snabbt! Tänkte på hur tacksam jag är över mina fina vänner ♥ 

Nu blir det grillning!

Oki doki

Först tänkte jag sammanställa en lista på allt jag har missat i sommar p.g.a. att jag jobbar, men listan blir nog för lång så jag skippar det. (men varannan punkt var fint väder)

Har varit till frisören idag. Det tar verkligen sjukt lång tid att fixa håret hos frisör. 100 år typ. Men jag är nöjd, så det är HUVUDsaken... haha.. va rolig jag är.

Ser fram emot helg med sol - OCH jobb såklart. Japp, jag jobbar heela helgen. Och där passerade jag just gränsen från rolig bitterhet till att bli drygt bitter.

Ser i alla fall fram emot att grilla med Mathilda, Paul, Luca, Elio & Andrea imorgon kväll. Kommer bli såå mysigt! Och på måndag åker jag hem till Junsele för att träffa tjocka släkten (inte bara junsele-släkt utan även söderbönorna), kommer bli trevligt! Hoppas hoppas att båten fungerar så jag får premiär åka wakeboard för året!


Jocke förra sommaren



Sinnsyk

Har jobbat som vanligt idag. Mycket att göra och sol ute... Tungt.

Efter jobbet gick jag o Andrea o köpte en pizza, tog med den till parken och satt där i kvällssolen o åt. Var riktigt mysigt. 

Nu ska jag gå och sova, jobb imorgon också, och så ska jag till frisören imorgon! Spännande...

hahaha

Vuvuzela Hero - Watch more Funny Videos

workaholic

Gud vad jag har jobbat på sistone! Är helt trött i huvudet... Och det märks, jag är helt förvirrad hela tiden. Men nu blir det snart grillkväll på Sofiehem och imorgon är jag ledig, hoppas på fint väder då! Då blir det nog Bettnes (havsbadet). 

Imorgon åker Jocke hem till Junsele igen, och jag och Andrea ska gå ut på kalas. Kommer bli kul! Sedan blir det back to work för mig igen...

Luca's nya lillebror är för övrigt den sötaste lilla bebis jag sett på länge! Och sååå liten.

6 JULI

I natt föddes äntligen Mathildas och Jean-Pauls son. Luca är nu storebror :) Jag är så glad för dem och lääängtar tills jag får hälsa på och se den söta lilla killen!


[säänk jo]

Hade en jättekul kväll ute igår! Mer sånt ja tack :) Jag skulle kunna gå ut och dansa nu och nu och nu... Är super-peppad! Däremot hade jag en sådär halvdan arbetsdag idag... Lite mer trög-tänkt än vanligt om man säger så. 

Hade middag här hemma med mina kära vänner ikväll. Blev kycklingpaj "Mexican Style"... Och lite bus med Luca också, världens sötaste busfrö.

Imorgon kommer kära bror på besök, och jag jobbar bara till kl. 15! PRETTY NICE.


Denna gillar jag nu. PEPP!

Heja Afrika!

Usch va spännande matchen är.... Hoppas Afrika vinner. Heja Ghana!

Blev bjuden på tacos efter jobbet, så himla gott. Sedan tog vi en promenad vid älven, sjukt mycket folk ute, och mycket myggor var det också. Mitt smeknamn "pricken" kommer nog att återkomma snart. Kan vi inte bara utrota dem och alla fiskmåsar?

Diverse

Jag säger bara: Börja aldrig frosta av frysen efter kl 22 på kvällen. Det tar lååång tid! Längre än man kan tro faktiskt. Det erfarade jag i natt... Tur det är så roligt att sitta och titta på en frys som tinar upp, annars hade jag nog somnat.

Ikväll har jag sprungit en sväng - väldigt jobbigt. Sedan blev det sen middag framför TV'n; Sommar med Ernst. Han gjorde någon maträtt som såg riktigt smarrig ut med grillad sockerkaka, jordgubbar och något gott ovanpå... (kanske kallas efterrätt) Ernst han kan han. Nu ska jag dammsuga. 

Adios!


"Åh, kära nån, vilken dag. Jag är så full av intryck." (Ernst)


RSS 2.0