Ho Chi Minh

Hello dar hemma, nu ar jag i Ho chi minh. Vi kom hit for drygt ett dygn sedan och idag har det varit mulet. Vi har trotsat molnen och legat vid poolen en stund, sedan akte vi ut till krigsmuseet - valdigt intressant och hemskt. Efter det gick jag och mamma och gjorde manikyr, pedikyr samt fick massage ;) PRETTY NAJS.

Det ar valdigt billigt har, taxi ca 15 min kostar ca 5kr/pers. Middag med tva ol, forratt och efterratt kostar ca 100kr. Var manikyr+pedikyr+massage kostade totalt 30kr/pers.

En av manikyr-tjejerna ville kopa mina Havaianas flipflops, de gar tydligen inte att fa tag pa har...!

Trafiken ar INSANE! Moppar overallt, pa en normalt sett tvafilig vag finns minst 7 moppar i bredd, huller om buller. Som pappa sa idag nar vi akte taxi: "Det ar verkligen ett myller av allt huller om buller".

Maten ar jattegod, thai och kinesiskt ar nog vanligast men det finns aven japanskt och andra asiatiska ratter. Lokala olen heter Tiger och kostar ca 3kr/33cl. Helt ok :)

Imorgonkvall aker vi till Nha Trang. Da blir det nog mer beach-hang! Crazy days...

Paul och Mathilda (m.fl.): Ha det bra i Barcelona!

Kram till alla ♥


Nytt hem ♥

Idag har vi beställt lite nytt till hemmet. Ny säng, huvudgavel, soffbord, tv-bänk samt ett överkast till sängen! Allt kommer levererat när jag kommer tillbaka från Vietnam. LÄNGTAR! 


Sänggaveln


Soffbordet


TV-bänken

Sportlov...

Idag har jag hör mycket snack om sportlovsplaner... Åka hit eller dit, skidor, fjällen, Norrland, England, bara va hemma en vecka och vila... Ja, jag har hört många olika planer och konstaterar bara att det känns skönt att VETA. Under sportlovet ligger jag under en palm, dricker en drink och svettas. Hej Vietnam!


Ikväll börjar packningsprocessen (alltså plocka fram väskan och mentalt ställa mig in på packning).

Ska också träffa Elin på Göteborg och fika, det blir mysigt ♥

Flytt, fix och sälja

Idag hade jag hoppats på att få jobba, men nix. Så blev det inte. Istället åkte vi då upp och testade sängar, tittade på möbler och köpte tyg för att klä om stolarna i vardagsrummet.

Jag har dessutom lagt ut mina möbler på blocket idag, så nu hoppas jag få sälja dem så snart som möjligt. 

Nu inväntas middag, efter det ska vi åka och hjälpa Andrea att flytta! Fullt ös från morgon till kväll :)


Flytt på G

5 dagar till sommar

Idag är det 5 dagar till sommaren för mig! Det vill säga sommaren i Vietnam. Imorgon måste jag börja tvätta och leta rätt på någon väska som jag kan packa i... Jag har hittat mycket fina kläder jag skulle vilja ha, här är lite från H&M som jag tycker är riktigt fint...



Och det här fina armbandet (inte H&M)...


Jag har dessutom lagt ut en annons på blocket nu för att bli fri lite kläder! Köp lite nu så jag blir fri kartongerna! :)

Sunshine

Behöver du lite negativ energi, jag bjuder på lite bitterhet.

Är det skönt när man ligger på natten och är skittrött och försöker hitta en skön position som är avslappnad men än hur man vrider och vänder på sig så gör det ont någonstans och är obekvämt och det är omöjligt att slappna av...

Det är de senaste nätterna för mig, detsamma gäller dagarna. Sitta i soffan gör ont, ligga i soffan gör ont, stå upp går bra en stund sedan blir jag för trött.

Huvudvärk - check! Det sitter runt bihålorna och ljuskänsligheten är maximal, börjar dock avta

Torra läppar - YEES, spruckna och uppkomst av munsår, skönt.

Snor? Ja det med, men tack och lov är det mycket mindre idag än igår - detta resulterar dock i att det dessutom är fina härliga sår runt hela näsan efter gårdagen.

Ryggen... Musklerna obefintliga, smärta i alla möjliga positioner. Jag är född 85, inte 85 år gammal!

I övrigt känner man sig bara pigg och fräsch... Eller ja fräsch kanske var överdrivet.. Och varje gång jag säger att det känns bättre, så blir det omtag. Så kul 2011, jag kommer nog vara sjuk fram till juni.



Semlor

Insåg just att det är fettisdag den 8 mars och då är jag ju utomlands! Det innebär att jag måste fira (äta semlor) innan jag åker.


mums :)

Bauiii

Efter en gårdag som var riktigt tung så känns det bättre idag! Har jobbat på förmiddagen och fick ha mitt eget ämne - engelska - idag, så det var riktigt roligt! :)

Dagens projekt blir nog städning här hemma, samt (det jag skulle göra i söndags) lägga upp lite möbler på blocket. Det handlar om några ekmöbler: byrå, soffbord och tv-bänk.

Fortfarande ingen träning så jag får hitta på saker hemma istället.

♥-dag

14 februari och första gången på länge som jag får fira den med min pojkvän! Planen var att gå ut och äta kinesiskt, men här ligger jag i sängen med huvudvärk och hosta... Orkar knappt röra mig.

Ska vila nu... Önskar alla en bra Alla hjärtans dag!



Nya jeans!

Jahapp, idag har man åkt skrillor i -15°c, kan låta trevligt men det var en mindre skön upplevelse faktikst! Tårna var lite frusna efter nästan 2 timmar utomhus i skridskor...

Efter jobbet åkte jag ner på staden och köpte ett par jeans. Blev ett par Tiger jeans:

Så der de ut men en ljusare tvätt.

Zumbat med Ante

Ikväll var jag och Ante på Zumba! Sjukt roligt. Linnea hade ett jättebra pass och Ante bjöd på sina skills (om skillsen var bra eller inte tänker jag inte säga - tror ni kan gissa)

Mötte Paula i entren, blev peppad av hur peppad hon är! :) 

Ska pyssla ihop ett fotoalbum snart någon dag, det är så kul att ha men jag är så dålig på att fixa med sånt där. Måste nästan göra det på en gång för att få det gjort...

Imorgon är det skridskor igen för min del! Hoppas på sol.

Soffbord...

Jag och Ante funderar på vilket bord vi ska beställa... Det är inte något lätt val! Jag vill höra era åsikter.


ELLER

Kläder säljes

Igår började jag rensa min garderob, och det gick helt överstyr! Kom på idén att jag ska sälja bort en hel del kläder som jag inte längre använder, och för att göra det "enkelt" kom jag på att jag ska göra en blogg, där alla mina kläder läggs ut. 

Sagt och gjort, bloggen heter http://jennyswardrobe.blogg.se och där har jag nu börjat lägga upp lite kläder. 

Alla kläder som ska säljas måste ju fotas först, så det tog rätt lång tid! Och min rygg gick i pension efter 3,5 timmars fotande. Men det kommer att bli åtminstone 130 plagg där snart. 

Spana in:

JENNYS WARDROBE

Fattig student... eller

Aldrig någonsin hittar man så mycket man vill ha som när man är pank!? Och aldrig är man så pank som när man är student.... Eller NEJ.... När man nyss tagit examen och är arbetslös utan a-kassa. Snark.

Ikväll har jag roat mig med roliga aktiviteter som är gratis; Städa, diska, tvätta, packa upp, omstrukturera garderob och tittat på TV. Sjukt kul. 

Om någon vet om gymnasielärarjobb i Umeå, hör av er!

Home sweet home

Har hittat tillbaka till Umeå igen, jobb imorgon! 

Det har varit upp och ner med stämningen hemma, och kommer nog fortsätta vara jobbigt till och från. 

Vi har bokat hotell den 12:e februari, då ska vi gå ut och ha trevligt med Jean-Paul, Mathilda, Wictoria, Rikard, Andrea, Cissi, Martin m.fl. Middag på Allstar och utgång sen! Kommer bli sinnessjukt kul :)

Imorgon ska jag ha idrottslektioner hela dagen - det blir skridskor! Sitter och klurar på alla möjliga lekar man kan köra på is. Hoppas på fint väder...

Ska bege mig in till köket nu där Jocke står och gör våfflor, mums :)

RSS 2.0