Helgens humor


I like it

Robyn - Dancing on my own

mjau

Idag började jag med att försöka komma på allt skolarbete jag har att göra innan fredag, för att kunna planera lite. Usch, det är alldeles för mycket.

Sedan hade jag super-ont i halsen och blev jättetrött mitt på dagen. Förmodligen allergi? Blir galen på det fenomenet. HATAR allergi. Jag var tvungen att vila en stund i alla fall.

Sedan började jag överst på min planering: VFU-rapport. KLAR! Skrev hela rapporten (2400 ord) på ca 1 timma. Skönt att den är gjord. Punkt två på min lista är Action-research report. Har kommit nästan halvvägs med den nu...

Så nyss ringde Erika och sa att hon skulle komma förbi en sväng ikväll, så det kommer bli ett väldigt trevligt avbrott i allt plugg...! Längtar till på lördag, då är den här skolveckan över, och jag har sommarlov från universitetet!

Såg en bäver-unge som simmade i älven när jag var ute och gick... Jag trodde först det var en råtta!

Nya jobb-skor!

Idag är det massor med plugg. Ska upp till uni om två timmar. Sedan har jag flera uppgifter att fixa! Och typsikt så är jag jättetrött precis nu, jag menar sjukligt trött. Kan somna stående nästan hela tiden...

Mina nya skor:



Coffee tajm

Fick nyss besök av Robin, Linda, Dumle och Tim! Det blev kaffe och fika, men nu har de lämnat stan igen. 

Dags att fundera på allt skoljobb man har att fixa i veckan?

Gårdagen

Jobbade på dagen igår, lite tråkigt att jag missade brännbollen. Hörde att det var en fantastisk final som avgjordes med ett enda poäng till slut! Hade nog varit roligt att vara där.

På kvällen blev det fika på Waynes med Mathilda, Paul o Luca.

Senare blev det, oförberett, utgång! Skulle ner och säga hej till alla kära Junsele-vänner innan de skulle gå in på Scharinska (två hus från mig), och för ovanlighetens skull lyckades de övertala mig att följa med in. Nu är jag bara glad att jag blev övertalad för det var såå kul att träffa alla!

SATC 2

Var på premiär-visningen av Sex And the City 2 i torsdags! Först träffades vi hos Wickan för chinese-take-away, aldrig fel. Blev dessutom glass med vit choklad till efterrätt och en Cosmopolitan för att komma i stämning inför filmen. Såå mysigt!

På bion blev det givetvis en Sex & the City Meny, dvs. Popcorn och Bonaqua. 

Filmen var rolig och lättsam, skrattade en hel del... Tjej-kvällen kunde inte bli bättre.


Tjejkväll de lux!

lömmen

Vilken dag.

Jobbat 10 timmar, Brännbollsyra i stan, REGN, åt mig övermätt hos Andrea (det var gott för stunden), jag har träningsvärk och så skar jag mig på ett riv-järn! Dessutom lyxade vi med en Loka (krusbär/päron), men när jag skulle njuta av första klunken så är det kranvatten - JAPP! - Den flaskan glömdes bort, inget bubbel, ingen smak. Finns bara ett ord: Besvikelse.

Nu är jag så trött så jag känner mig alldeles yr. Snart upp och jobba igen. Natti ♥


SHOES for sale!

Garderobsrensning inför sommaren. Har tre par skor till salu! Finns på blocket.

What on Earth!

Vad hände med sommaren egentligen (eller ryss-värmen)!? Det känns som en härlig grinig september-dag här med regn och storm. Usch. Jag gillar sol och värme bättre...

Gjorde en liten miss idag. Var HELT övertygad om att vi hade lektion i TLOE idag, men visste inte säkert vad vi skulle förbereda inför lektionen, så jag skickade ett sms till min fina klasskompis Ida och frågade "Hej, vet du vad vi ska ha förberett till lektionen idag?" Som svar fick jag: "Du ska ha läst ut boken och kollat igenom uppgifterna i häftet". "TLOE-boken" är alltså stor och tjock (ca 550 sidor), och allt ingår inte i kursen. Omöjligt att det var den vi skulle läst tänkte jag. Och några uppgifter till vecka 21 hittade jag inte än hur många gånger jag letade igenom häftet!

Till slut gick jag till uni helt oförberedd ändå. När jag kommer dit är det fel lärare i klassrummet, eller ja, det visade sig ju vara rätt lärare eftersom vi tydligen hade lektion i Litteratur! Bok-seminarium. Det här bok-seminariet hade jag gruvat för, trodde dock att det var på måndag. Hade lite tur och det gick bra ändå. 

Nu ska jag sätta mig och skriva på min uppsats...

Sommarlov

Min kropp har tagit sommarlov, det är fruktansvärt jobbigt att övertyga den hela tiden om att det är 9 dagar kvar (med massor att göra). Har nu gjort klart kvällens "läxa" och känner mig hyfsat förberedd inför morgondagens lektion och torsdagens seminarium.

I helgen är det dessutom brännbolsyran, vilket innebär massor av folk som kommer upp hit, som jag förmodligen knappt kommer hinna träffa p.g.a. att jag jobbar hela helgen! Smart val av mig då jag egentligen behöver tiden till att skriva min uppsats som ska in nästa vecka, eftersom jag måste tentaplugga någon gång också (och förbereda en presentation m.m.).

Kan känna viss stress här. MEN det är ju som sagt klart om 9 dagar! Som jag längtar :) Hoppas bara att kroppen kan ställa om sig i natt så att jag är pigg och smart imorgon. God natt ♥

Nytränad

Har kört ett pass på IKSU ikväll, Spinning. Såå otroligt skönt efteråt. Ska nog stretcha lite ikväll bara...

Första dagen på uni idag efter VFU. Tungt. Vi har otroligt mycket att göra, bl.a. ska jag läsa ut en bok till på torsdag, känns ju verkligen bra. Förutom det har jag bara två rapporter att skriva, en litteratur-uppsats, tenta-plugg samt förbereda en muntlig presentation. Grejt.

Dags att sätta igång med något känner jag...

Gäääääsp

Jag är såå tröt just nu, ska bara dricka te och sedan sova. 

Har bokat resa ner till min kära lillebror i juni, så ska jag hjälpa honom att flytta ut! Känns bra att det är bokat. Drygt att vara utan skrivare bara, får maila biljetten till mamma som skriver ut den hemma och postar den i ett kuvert till mig! Smart.

Imorgon är det back to UNI som gäller. Men bara två veckor till sommarlov nu :)

Hade mysdag på stan idag med Andrea och Maria. Åt en mjukglass med noisette-topping på. Det var inte så gott med den toppingen, tacka vet jag tuttifrutti strössel! MMMMMmmm... (eller krymmel som Andrea säger hahaha) 


Andrea o Maria. Mjukglasspremiär för Andrea!

Inget planerat

Skön dag idag, inga planer, är bara helt ledig.

Igår kväll blev det utgång för mig och Andrea. Vi skulle egentligen bara gå ut och dricka en öl men det var fullt på alla ute serveringar, så vi gick till TC. Det var nattklubb där igår, så det var massor av folk. Stod i kö 30 minuter för att komma in, sedan tog vi två öl och gick vi hem till mig och fikade mackor vid kl. 01.45! Gott! Nu känns det att det är sommar.

Här är några bilder från i fredags när vi grillade hos Jean-Paul och Mathilda:

reality

Nu har jag jobbat två dagar och känner mig helt åter i den svenska vardagen. Lite tråkigt kanske, men ändå lite skönt. Har tvättat och städat sen jag kom hem från jobbet. Det är "Kulturnatta" i Umeå i helgen, vilket innebär live-musik överallt och massor med folk på stan. Supermysigt. Ska nog gå ut en sväng senare, efter städning. 

Bilder från Turkiet finns på facebook!

Här är semester-låt nr. 2:

B.o.b. - Airplanes

Home again

Är hemma i Umeå nu. Blandade känslor. Har haft en underbar semester, skrattat otroligt mycket, jag och Erika har den värsta humor man kan tänka sig...! Men samtidigt saknar jag alla här hemma massor och svensk mat (frukost), min säng, duscha en riktig dusch... LOVE IT. Så det är rätt skönt att vara hemma ändå.

Här är semester-låten:


Keri Hilson - I like

türkısh market

Sıtter nu pa ett ınternet cafe ı Kumköy (dar vı bor) och blev nyss bjuden pa en kopp appelte. Det ar ınte dalıgt.

Har varıt pa en rıktıg marknad ıdag. Mest gronsaker, frukt och kryddor dar. Men det fanns ju allt mellan hımmel och jord. Och dar var det ett javla lıv, de skrek overallt och drog ı folk sa jag och Erıka blev nastan lıte radda. Vı kopte en majskolv som vı smaskade ı oss pa studs ı alla fall! Sedan handlade vı lıte frukt ınfor ımorgon ocksa.

Vı akte en s.k. "dolmus"(mınıbuss) tıll marknaden och nar vı klev pa den sa luktade det INTE krambullar dırekt! Fy faan. Framfor oss satt tva gubbar som stank svett sa man vılle ınte ha huvet for nara dem, och bakom oss satt en ung kılle och en 90-arıng typ som formodlıgen satt och luktade pa varat har..... det ar atmınstone varan teorı.

Imorgon tankte vı aka ut och dyka. Men vet ınte om det blır av. Mısstanker att de ınte kommer vara nagot deluxstalle att dyka pa har... Annars kanske vı snorklar eller lırar beachtennıs/volley.

Ha det fınt.

Turkıet

Fakta: Vı kom fram pa fredagmorgon kl 6 ungefar. Hamnade pa ett hotell ı Sıde. Det heter Sıde vıllage. Har en jattemysıg lagenhet med balkong mot poolen :)

Pa flyget satt vı brevıd en kılle som heter Tobıas. Som var fran Umea, han rakade spılla hela sın coca cola over sıg pa planet efter han hade druckıt en klunk... haha... stackaren han tyckte nog det var lıte pınsamt, fıck ju allt ı knaet. Sa sa Erıka lıte skamtsamt: (efter att vı alla skrattat en hel del at det) "men smakade colan bra da?" da satt han och torkade av byxorna for fullt o kollade pa byxorna, sen svarade han monotont "jaa jag vet ınte .... fraga laret!" hahahahaha sjukt rolıgt tycker vı, men svart att aterberatta.

Igar var vı och at jattegod mat pa en restaurang vıd hamnen ı gamla Sıde. Sa hımla mysıgt. OCH god mat dessutom, vı at en kycklınggryta med paprıka svamp zuccını och sant ı och sa var den tıllagad ı en lerkruka! Sa de knackade upp krukan nar de serverade (bar ut den brınnande). Blev lıte show nastan...

Igar hade vı kanonvader (lıte mulet pa formıddagen) men vı lyckades saklart branna oss lıte i alla fall. Sa ıdag har det varıt mulet mest och det var ratt skont. Vı upptackte playan ıdag. Sag bra ut. Sa ımorgon gar vı dıt och solar!

Planerar aven att dyka en dag. Erıka har aldrıg testat sa det kommer blı skoj!

Ha det bra dar hemma. Vı har det kalas :) KRAAM

Bye bye

Så irriterande att min text-stil inte syns på alla datorer. ÄR ju hur drygt som helst att sitta och göra alla länkar till bildfiler! Kommer inte hända än på ett tag. Därför får ni stå ut med att det inte ser så bra ut. Tyvärr.

Idag åker jag till Turkiet! Kommer bli så otroligt skönt. Men först blir det fika på NK. Sedan packning och lite sånt... 

Bye bye Sverige....

Packa ja...

Ätit supergod middag ikväll! Stekt lax kryddad a la Mathilda, potatis- & morotsmos, bearnaisesås och sallad med mycket fetaost! Kunde nog inte bli mycket bättre, toppades dock med en latte och en "blondie" till efterrätt OCH trevligt sällskap :)

Har bokat in bio-premiären av nya SATC-filmen också! Den 27:e maj blir det! Längtar...

Nu ska jag gå och sova, jag har sparat mycket att göra tills imorgon så att dagen går snabbt eftersom vi flyger på kvällen. Bl.a. blir det en tur till Strömpilen för lite ärenden.

GOD NATT ♥

Köp min hallbyrå!

Byrå 600kr
Dåliga bilder, jag vet. Men den är ek och kommer från Jysk.

LOV

Har gjort bort sista dagen på min VFU. Känns så otroligt skönt! Nu är det lov i 12 dagar, först Turkiet sedan lite ledig hemma i Umeå. Kommer må top notch efter denna treat.

Ikväll blir det middag med Jean-Paul, Mathilda och Luca. Kommer bli mys.

Och nej, jag har inte börjat packa än... Tror jag har lite mycket att göra imorgon, men här är det jag inte får glömma:

  • Fika med Elin
  • Hälsa på Andrea
  • Packa
  • Köpa resegodis + tidning
  • Köpa en strandväska
  • Middag med Erika

Nu ska jag fixa lite innan jag går till Sofiehem :)

1 dag kvar

Kul att jag ansträngde mig och fixade en räknare till avresa (på sidan under min profilbild), och så fungerar den inte! Den går ju en dag fel...! Skit.

Men imorgon smäller det, då åker jag och Erika.

Ser ut som att sommaren kommer till Umeå nu när jag åker bort. Perfekt. OM jag nu åker, askmolnet verkar ju vara på väg hitåt igen. Nu ska jag snart kila iväg till skolan!


Blondies

Här är receptet, ungefär som i Leila's bok. Med lite ändringar...

400g smör (mjukt)
2dl strösocker
2,5dl muscovadosocker
1 msk vaniljsocker (riktigt!)
skal från 1 citron
6 st ägg
7dl vetemjöl
1msk bakpulver
1tsk salt
300g vit choklad

Blanda allt, mjöl o bakpulver separat först o sedan vänd ner det. Rör ner grovhackad choklad sist. Häll upp på en långpanna med bakplåts-papper i. Grädda i 175° ca 25-30 minuter.

Nästa gång ska jag nog testa att ha i lite cashew-nötter och mindre citron, då kommer de nog bli ännu bättre :)

paragraf 9.5

Jag och mamma har hittat en lucka i vårt vad! Detta innebär, enligt paragraf 9.5, att jag får äta godis under min utlands resa, men då blir skyldig att ha godis-uppehåll en vecka in i juni istället. Värt!

Mina "blondies" blev fina och goda. De ska jag bjuda min handledare på imorgon - sista dagen på min VFU!

Ny design

Nu blev jag riktigt less på min gamla blogg. Nu är det inne med rosa! Den är inte helt klar än, men den kommer nog se ut såhär ett tag till... tills jag tar mig tid att fixa klart den. 

Vad tycks?

Blondies-bak

I eftermiddag har jag provat det första receptet i min nya recept-bok! Har inte provsmakat än, men smeten var super-duper! Fanns mycket som såg gott ut i den boken, men premiär-valet föll till slut på Blondies (som brownies, men ljusa såklart). Några av ingredienserna var; Vit choklad, mycket smör, muscovadosocker och citronskal.


Min fina receptbok, min ramlösa och vit choklad (det är 3 paket i mina blondies)

Har också smakat en ny Ramlösa idag, tror att det kommer bli gott till mina "blondiesar". Var smak av Rabarber, rätt god tycker jag. Snart dags för provsmakning!


Väntetid

Sitter och väntar på att Erika ska komma förbi med en resväska och sippar på en hemmagjord blåbärssmoothie. Har varit och tränat ikväll på IKSU men konstigt nog har jag energi kvar i kroppen och skulle i princip kunna dra igång nåt projekt nu.

Imorgon är det faktiskt bara två dagar tills vi ska åka.

Packningen inträder i fas ett imorgon. Det innebär börja fundera ut vad som kan tänkas vara bra att ha med sig, samt lägga fram biljetter och pass.
På onsdag blir det fas två, som innebär fortsätt tänka samt öppna resväskan. (kan hända att jag påbörjar fas 2 redan imorgon...)
Torsdagen (D-day) innebär fas tre, som innebär panik-packa och slänga ner allt på ca 10 minuter. Klart!

Nu ska jag diska och läsa min nya recept-bok (igen). Imorgon är det tydligen chokladbollens-dag! Smarrigt. Jag åt ju två igår, så jag kanske inte får nån imorgon...


Förresten så tycker jag att ordet AWESOME är utnött nu. Det är inte kul när man överanvänder ord!

Lira fixat!

Idag är jag ledig. Jag har suttit och gjort klart skolarbete, varit på promenad i solen och så har jag gått till Forex och växlat lite pengar. Känns så ovanligt när man reser inom Europa att man inte använder Euro, lite spännande med Lira! En Lira är ungefär 5 svenska kr. Tur att jag är ett matematiskt geni.

Så har jag kollat vädret där nere också, inte för att jag var speciellt orolig, men alltid kul att se vad som väntar.


Så här ser det ut enligt YR.NO

Present idag!

Min energi är i obalans, och då pratar jag inte om nåt djupt drabbel utan min faktiska ork.
På dagarna när jag har allergimedicin i kroppen är jag halvseg och sådär vanligt tråkig som man är under den här perioden på året. Sedan på kvällen när medicinen slutat verka får jag riktig damp-energi! Skitjobbigt faktiskt. Måste helt enkelt tränas bort!

Men nåt mycket roligare: Jag fick en födelsedagspresent idag! Jag visste att jag skulle få den nu i början av maj, hade fått ett litet kort där det stod, men virrig som jag är hade jag ju som halvt glömt det. Och idag fick jag en mycket mycket trevlig överraskning!
Leila's nya bok; One More Slice.

Fanns mycket i den som såg gott ut! Måste testa något snart...
♥ Tack Jean-Paul, Mathilda, Luca, Andrea och Ramona för presenten ♥



Jag har dessutom solat solarium idag, tänkte grunda inför resan. 9 minuter. Det är ju inte så fasligt länge ändå tänker man... Men herregud! Jag tänkte först "Nu har det nog gått typ 8 minuter" men jag ville inte kolla då för jag tänkte att solariet kanske slocknar snart. Så jag räknade ungefär till 50 innan jag smygkollade på tiden. Jahapp, då hade jag solat i 6.57 min. Zzz... Riktigt långtråkigt!



Snart ser man ut såhär...

Ambitions

Idag när jag vaknade hade jag helt plötsligt världens sug efter att plugga (och nej, jag hade inte feber). Så jag satt och läste lite och jobbade på rätt bra med sådant som ska in innan sommaren. Man måste bara ta tillvara på sådana där moments! Ibland kan jag bli sugen på att städa eller baka också och då är det ju bara att utnyttja tillfället.

Sedan tog jag och Andrea en lång promenad längst efter älven. Riktigt soligt och skönt, dock ingen sommarvärme riktigt än... Men bara 4 dagar till Turkiet och där är det sommarvärme tack och lov!

Kvällens middag blir fajitas! Ska börja förbereda för det nu.


kebab

Efter jobbet blev det kebab-rulle med deffarna (Ante o Ante). Herr Johansson tryckte i sig två kebab-rullar själv, medan herr Winblad hade oturen att få en UTAN sås! haha. Kul att det hände precis den lördagen när de får äta vad som helst (inte går på strikt diet).

Gott gott gott var det, men sedan blev jag grymt sugen på godis. Kanske för att det är lördag och min kropp fysiologiskt är inställd på sockerchock då?! När jag blockerade den tanken blev jag sugen på vin istället, eller på att springa en mil eller spela kubb. Jag gjorde inget av det.

Jag färgade Andrea's hår och varvade ner istället... Imorgon är jag ledig, då blir det städa och kanske börja packa... Är ju bara 5 dagar kvar nu.

zzz

Ska snart till jobbet. Det är en sån här dag när allt tar 100 år för mig. 

Var på middag igår på Sofiehem. Supergott och jag är som mätt fortfarande! Efterrätten var bärfyllda crêpes med vit choklad och vaniljglass, tyvärr var det inte ritkigt lika gott som det låter.

Nu måste jag torka håret och sminka mig... Tråkigt!

Hej då

Mindre än en vecka tills jag och Erika lämnar Umeå för varmare breddgrader.

Jag och Erika är ju ett bra res-team. Sist åkte vi tillsammans till Egypten och det var ju i princip 100% lyckat. Förutom dåligt väder (det blåste iskallt och var kallt i vattnet), irriterande Egyptier som gjorde att vi nästan hellre stannade inne på rummet än gick ut, väldigt tråkigt hotellrum, en ormshow som kunde slutat i tragik för oss (vilket det inte gjorde eftersom vi vägrade gå upp o vara med), iskall pool, äcklig mat, otur hos en frisör och dålig shopping. Man resesällskapet var i alla fall bra!


Jag och Erika inför Egypten-resan... 2008

Har sagt hejdå till ännu en klass idag. Känns som tråkigt att inte träffa dem mer nu när man lärt känna dem. Men snart är man tillbaka på uni igen och plågas med tentor och sånt...


Ps. Jag kommer aldrig gilla Egypten...

Efterlysning!

Jag efterlyser en marinblå, snygg, trenchcoat eller jacka. Verkar va omöjligt att få tag på! 

Nu har jag marinerat kött och gjort folie-paket med svamp, sockerärtor, paprika, morot o chili i, som ska grillas på Sofiehem ikväll! Smarrigt!!!

Längtar verkligen till sommaren nu. Men snart är den här, 7 dagar till Turkiet, och sedan är det sommar i Sverige!

Städa

Nu ska jag städa lite, tänkte dela med mig av en bra städ-låt. Testa själv!

Ke$ha - Your love is my drug

Pratade med mina bantande grannar idag, eller "Deff" som de säger själv men det är ju samma sak. Tydligen har de nu hittat recept på kladdkaka och chokladbollar som ska vara så kalorifattiga/ kolhydrats-fattiga att de skulle kunna äta dem under dieten. Så jag ser fram emot att testa dessa bakverk, för om de inte är minimala eller skitäckliga så tror jag inte på detta förrän jag ser det!

Ledighetskommité

Är ledig idag och hade för lite planer för att fylla hela dagen, så jag får inget gjort. Ska skriva ihop alla planeringar inför imorgon och fredag, sedan gå och skriva ut dem på skolan. Sjukt jobbigt att inte ha en skrivare för övrigt! 

Sedan blir det IKSU i eftermiddag. Jag längtar efter ett pass punch out. Det är så roligt!

8 dagar

Dancehall queen

Ni måste lyssna på Robyns nya låt Dancehall Queen, jag älskar den!

Håller på att lyssna sönder den nu, som jag alltid gör med bra musik! Skulle vilja lägga in låten här men jag hittar den ej på youtube. Men finns på Spotify: Robyn – Dancehall Queen

Nu är det brödbak på G här...

HurtigKurt

Sitter och vilar ner maten just nu sedan ska jag ut och jogga en sväng! Jag har inte ont i halsen längre, bara lite rosslig sådär, så ikväll får det bära eller brista, men jag lovar att ta det lugnt.

Stackars Andrea har däremot blivit sjuk nu, jag var förbi med ett rör brus-vitamin som innehöll inte mindre än 8 vitaminer + 3 mineraler.... Hon borde ju bli frisk på nolltid tycker jag.

För övrigt kan provvakt vara det tråkigaste med läraryrket, funderar starkt på att hyra in vikarie varje gång det är sånt på G. Sitta tyst och stilla och titta på folk som skriver i timmar... Höll på att somna idag!

Idag är det endast 9 dagar kvar till avresa...

Packlista...

Viss resfeber har börjat smyga sig på. Jag och Erika var på Maxi idag och handlade lite, sedan blev det packnings-planering och väderkoll och massa spanande på härliga bilder med vita stränder och turkost vatten. Varför är det så lockande egentligen? 

Känns hur som helst som en hel evighet tills vi ska åka... 10 långa dagar, fast snart 9. 

Imorgon jobbar jag till kl. 15 sedan har jag något inplanerat tror jag men jag minns inte vad? Ska nog  träna i alla fall, känns som en 70-åring har bättre kondition än mig nu efter denna förkylning! (kanske bättre minne också)

God natt!


Äntligen

Nu fungerar äntligen min internet-bank igen, jag är verkligen beroende av den! Att vara utan är inget jag rekommenderar...

Måste också nämna att det är 10-dagars jubileum idag - Alltså 10 dagar tills jag och Erika åker utomlands! 

Jag var förbi och hälsade på Ramona i nya lägenheten när jag gick hem från skolan idag, det kommer nog bli mysigt där när hon får i ordning så som hon vill ha det. Men just nu var det verkligen mycket grejer överallt! Hon skulle kunna bli rik om hon sålde hälften av allt hon inte kommer använda... Och när jag ändå tänker på det så borde jag också sälja ett och annat som inte används.

Här är några prylar som jag mer än gärna säljer till någon som vill ha det:

  • Skrivbord
  • Skor
  • Jacka
  • Byrå
  • TV-bänk


Ordningsam

Det är ordning på mig. Jag har deklarerat - Redan igår faktiskt!

Idag har jag en hel del små grejer att fixa, och jag fungerar inte om jag har mer än två saker att göra om jag inte planerar först! Så nu ska jag göra ett dags-schema till mig själv så att jag får något gjort. Jag är nog faktiskt bättre på själva planeringen än att få sakerna gjorda...

Nummer ett på schemat är i alla fall lunch och det kommer jag garanterat att fixa!



IT's MAY!

Skön dag idag, lite städning sen lunch på stan med Mathilda, JP, Luca och José. Luca var väl halvtråkigt sällskap då han somnade precis efter vi hade mötts och låg och sov i vagnen tills vi skulle gå hem igen! (det är bara OK om man är så söt som han är)

Kom fram till att Valborgsmässoafton bör firas på hemmaplan med goda vänner, en grill och mycket ätbart. Utgång är överskattat en helg som denna anser jag. Men det var en rolig kväll hemma hos mig igår. Men ett tips till Elin m.fl: Tro inte på allt JP säger, snarare tvivla på allt. Och vad hände med ONE TWO THREE UNO DOS TRES QUATRO! Är det Ricky Martin eller??? hahaha

Ikväll blir det lugnt och skönt, film kanske. Imorgon är sista chansen att deklarera. Gissa vem som inte gjort det ännu - jag. Får inte glömma det! 

Skönt att det är maj, då är det faktiskt snart sommar på riktigt. 


◊ 11 dagar till resan ◊

Valborgsfest i bilder


Slutet på april

Igår började dåligt, men slutade bra. Var på Sofiehem och grillade, sedan blev det marängswiss till efterrätt! Hur gott som helst - jag är fortfarande mätt!

Idag flyttar Ramona! Ska bli så spännande att få se hennes nya lägenhet. Jag älskar sånt, skulle gärna flytta själv lite då och då (så man får göra om inredning), men jag vill inte ge upp den lägenhet jag redan har. Eller får jag inte renoverat snart, så byter jag nog! 

Sedan ikväll blir det kalas-dags med massor av roligt folk. Kommer bli DELUXE!

RSS 2.0