Sista terminen

Nu har jag alltså påbörjat min sista termin. Det känns...

Är en hel del att läsa, ingen mjuk-start här inte! Kanske lika bra det... Är inne i ett Shakespeare stim nu. Ska läsa ut Macbeth till måndag och en hög sonnets till på torsdag, samt lite grammatik och lingvistik till torsdag också. 

Och då åker jag till Sthlm på nöjestripp på fredag morgon, kommer hem måndag kväll. Lämpligt.

Ser dock fram emot en helg i Stockholm med min mor. Mycket shopping, god mat och lite vin, och tjejmilen såklart!

Nya träningsdojjor

Jag och Ante har en utmaning att köra alla pass på IKSU, vi skulle börja igår med Yoga. När jag komer till IKSU så märker vi att passet är fullbokat. Såå... vad gör man? Vi tog det enda passet som fanns inom rimlig tid; Dynamic training. 

Sjukt jobbigt pass, tänk fotbollsträningens hårdaste fys, intervaller med aktiv vila. Rätt jobbigt var det. Cecilia Kalla var instruktör och hon var otroligt bra och peppande! Så nu kan man säga: 

DYNAMIC TRAINING √

Har dessutom köpt nya träningsskor, som invigdes. Tror de kommer bli kanon.

Så fast mina är blå!

... Och angående mascaran jag köpte så var den kass!

H&M

Idag regnar det och jag har varit på stan på spaning. 

Skulle köpa:
- Överkast Indiska
- Skor från H&M->
- Skjorta H&M->
Köpte:
- Överkast (inte Indiska)
- Strumpbyxor
- Mascara

Var tydligen medlemsdagar på H&M märkte jag när jag kom dit, synd att jag inte hittade något fint bara.... Men jag hittade en mascara som kostade 29,90:- SJUKT billigt! Den kan omöjligt va bra, men jag var tvungen att köpa och testa. 

J. Bond

Nu börjar det bli ordning på lägenheten. Äntligen. 

Igår kom jag och Jocke på att vi ska se alla Bond-filmer i rätt ordning nu i höst. Och jag som har så svårt att se film! Som tur är har jag lite lättare på hösten och vintern. Vi såg första filmen igår, sjukt roligt!


Effekterna när bilarna jagar varandra är lite annorlunda än i nya filmer :)

Idag har jag klippt Jocke och snart blir det nog stan för att fynda något roligt kanske... I hope!



inflytt

Åkte upp till Umeå idag, kära bror flyttar in idag. Så nu ska vi bo i min lägenhet båda två ett tag i höst! Undrar hur det kommer gå...

Han har inte fått lov att ta med sig en enda möbel förutom sin säng, ändå är det miljoner triljoner grejer att bära upp från bilen och massor att fixa och stöka med. Men det kan nog bli helt ok till slut.

Nu är det höst på riktigt. Många planer och mycket kul som väntar :)


Jojunonsoselole

Rapport från Lillegård.

Igår åkte jag och Jocke till Sollefteå på säsongens sista onsdagsklubb på Appelbergs! Det var inte så mycket folk ute som det tydligen har varit hela sommaren, men ändå sjukt roligt! Träffade några som jag inte träffat på väldigt länge och det var riktigt kul! 

Jag önskade massor av låtar också, till slut fick jag gästspela som DJ, hur coolt är inte det...!?

Idag var vi på Röåns möbler. Hälsade på Maja som jobbar där den här veckan. Provsatt alla sköna fåtöljer och soffor, samt fikade lite i deras mysiga café. Maja hade bakat hemgjort bröd så vi fick riktiga lyxmackor! I LIKE.

Köpte inga roliga grejer men lite små lister o sånt som man behöver.

Solen skiner och det är fortfarande lite sommar kvar här så nu snart åker vi ut med båten o kör wakeskate!
Men först ska jag och Chapi ta en liten promenix i solen.

mucho gracias

Gud vad trött jag är nu, det känns som vad som helst kan ploppa ur mig nu - i textform alltså! 

Var på Step-Kondition idag, tycker inte det var såå jobbigt faktiskt. Då går jag hellre på punch eller fys, mycket jobbigare! Men lite halvroligt var det ändå.

Snart flyttar Jocke upp hit, då kommer det nog bli mycket IKSU känns det som. Det gillar jag. Skulle kunna bo där på all min lediga tid. Bara gå runt på massa pass efter varann - så länge någon servade mig med mat såklart. Annars finns en risk att jag skulle bli lite grinig.

Jag har utmanat Ante i att gå på alla pass som finns på IKSU, så snart kör vi igång. Och jag menar ALLA pass. (även Afro och pensionärs-simning)

Men imorgon åker jag hem till Junsele. Ska bli årets (förmodligen) sista wakeskate och wakeboard-åk... Samt lite fix både hemma och på torpet. Händiga-fixar-Jenny ska fram alltså.

Nu god natt, jag öppnar butiken imorgon. Sov gott!

painful

Japp idag har jag träningsverk. Var inte så farligt på dagen, men den kom smygande, så jag tänkte träna bort det. Det känns inte bättre just nu kan jag säga. Mina stackars ben! AAAJJJ! När man inte har tränat på typ ett halvår så har man glömt bort hur träningsverk känns. Samt att jag tror det blir värre med åldern???

Dagens spännande händelse var kanske att brandlarmet gick på jobbet. Blev en skön rast på ca 20 minuter. 

Annars har jag varit på stan med Mathilda, Andrea, Ramona och Elio. Fikat och druckit kaffe. Försökt byta en spotlight utan framgång och ätit en piggelin. Kan ju va den sista för i år... Verkar som att hösten är på väg.

Nu måste jag sova :)


Slut på krut

Hemma i Umeå igen efter en vecka hemma i Junsele. En del wakeboard och wakeskate hann det blir, sjukt roligt! Längtar tillbaka nu bara för att få åka meeeeer. 

Åkte buss till Umeå ikväll. Busschauffören var så rolig när han kom in till stan. Han fattade mikrofonen (något som han för övrigt verkade gilla att döma av hela bussresan), och sa: "Ja ni, nu verkar det som om vi äntligen börjar närma oss Umeå. Med det vill jag bara önska er en trevligare start på den första veckan efter semestern.... för er som har varit på en sån.... och ha det bra när det obönhörliga slaveriet börjar imorgon bitti igen... och med det vill jag bara tacka för mig... bla bla bla"

Sedan när vi klivit av bussen och han lastade av väskorna så letade Andrea sin börs i handväskan, då började han förklara för mig hur man skulle gå till väga OM man någon gång glömde något på bussen om man åkte till Umeå med han. Att bussen stannar kvar över natten en bit utanför stan och man kan alltid ringa bussbolaget på arbetstider så att bussen kan ta med grejerna tillbaka nästa tur och möta upp någon stans. OSV...

Fantastisk busschaufför. Det där är service :)

From Junsele with love

Happ, hemma här igen då (Junsele). Är så underbart här på sommaren! Grilla, mysa, dricka vin, spela kubb, vara vid sjön... Man kan bara älska det! Har suttit i Rönnberg's stuga ikväll och fikat o pratat om gamla resminnen. Fick också höra historien om Burk-Kurt och Kott-Helmer. Hahaha...

Jag ska försöka fixa så att jag kan blogga från min telefon men det går inte så bra. Jag har masssssor med fina/roliga bilder där som jag vill lägga ut men inte orkar flytta till datorn först. Jag borde ha Twitter! Fast å andra sidan skulle den bli halvtom, och vem skulle orka följa den!? Knappt ens jag själv.

Nä jag ska sova på saken, imorgon ska vi till torpet och städa/måla/klippa gräs och sedan ska jag nog träffa Maja på kvällen.

God najt ♥


(jag glömde strömsladden till datorn hemma i Umrå så jag kan bara använda mammas dator nu.)

RSS 2.0