Godis-tajm

Är nu hemma i Junsele. Sitter och vräker i mig naturgodis med mamma nu. Det är egentligen inte gott, men jag offrar mig. Imorgon är det många ansträngande aktiviteter inplanerade; Bland annat handla blommor, byta gardiner och luncha på Bageriet.

Jag har nyss beställt sol hela helgen.

packa eller inte packa

NU har jag påsklov! Weeeeeiiiiiiihhhhhhhh!!! Och solen skiner. Kan det bli bättre?! 

Sitter och funderar på om jag ska packa kanske...? Inför Junsele-tripp. Har inte börjat än och ska åka om 1½timma. Men det kan inte ta mer än typ 20 minuter att packa om man väl sätter igång.

Har dock fixat arbete under lovet genom att lämna ut skrivuppgift till eleverna idag, så det blir lite rättning för mig i veckan! Men det tar jag då. För nu ska jag spela musik på hög volym och börja packa täckbyxor och mössor m.m.

Energetic

Jag har shoppat idag: Två ljus och en tvålpump. Fantastiskt!

Sedan har jag skruvat och hamrat i Andrea's lägenhet också, jag är faktiskt vääldigt händig när jag lägger den sidan till. En tavla hängdes också upp - hyffsat rakt. Jag är nöjd.

Längtar tills imorgon då jag får sätta mig i bilen och känna att det är påsklov! Hoppas jag kan växla bara, kommer nog känna att jag har en högerarm/axel efter allt skruvande...! Men annars kör jag väl bara på tvåan hela vägen hem, det går ju också.

Nu dags att lägga sig! Good najt


Ps påminn mig att vattna blommorna innan jag åker imorgon!

Planering

Bara ordet planering kan få mig att få magsår just nu. Jag har inte gjort annat denna VFU, och kommer förmodligen aldrig göra annat i mitt framtida yrke. USCH, jag blir så less. Tänk om det kunde finnas nåt sätt att slippa det?! 

Nu ska jag ge upp för en stund och åka lite skidor tänkte jag, eller kanske gå ut och gå... Är i alla fall superfint väder här så jag måste utomhus NU. 

Jag hoppas att alla har röstat på min bikini nu, så jag kan vinna en resa till ett varmt land. Känns som chansen är stor att jag vinner...

Imorgon är sista dagen innan påsklov: Feels GRRREEEEJT!

min design

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Alla som inte röstar på min design, har dålig smak.


Bra vecka

Idag har jag mycket att göra, många lektioner att planera. Men jag har inte riktigt börjat än... Sitter och inväntar inspiration (som förmodligen inte kommer dyka upp idag, så jag till slut blir stressad)!

Jag har så lyxig vecka nu. Imorgon har jag ett möte kl 9.00, men efter det har jag inget mer, och på onsdag har jag en lektion bara. Sedan åker jag hem till Junsele för att fira påsk där.

Bilder från påsk förra året:




mys-söndag

Vill tacka alla som var med igår för en trevlig kväll. Inte dåligt.

Idag blev det fika på Waynes med Robin, Linda, Erik, Micke och Linda O. Sedan var jag förbi i Andrea's nya lägenhet och spanade. Ser mycket bra ut! Och det tar 5 minuter att gå dit från mig. Lagom.

Vi packade upp lite och sedan gick jag hem och var barnvakt till Luca en stund. Världens mysigaste kille. Vi har läst böcker, sopat golvet, ätit majskrokar och mackor, dansat och kollat på traktorer genom fönstret. Bara spännande aktiviteter!

Redo att åka hem igen efter en kväll med bus hos mig.

waiting

Jag älskar sådana här dagar, när det är fullt upp med mycket roligt!
Sista lektionen slutade 14.45, då åkte jag upp till Ålidhem, jag och Andrea packade bilen proppfull med lådor och körde ner till hennes nya lägenhet. (Körde två vändor faktiskt) Sedan åkte vi upp till Mathilda o J-P som håller på tapetsera om, för att spana in hur det blir och busa lite med Luca. 

Jag o J-P åkte sen ner på stan för AW med Ante och Bobbo. Jag åt plankstek! 100 år sen sist, men den var god. Fattar dock inte tanken med att linda in sparris i bacon - svinäckligt ju. Sjukligt underhållande människor... Bobbo... Svetlana.... Vladmir... What to say?

Kom precis hem och sitter nu och inväntar Robin och Linda! Ha en skön helg.

:(

Nu bryter jag ihop på riktigt!
Skrivaren fungerar fortfarande inte och jag MÅSTE skriva ut ett papper till en lektion imorgon!
Ska vara vaken hela natten tills den ger sig, och ger den sig aldrig så slår jag sönder den med stekpannan.
... Jag vet redan att jag behöver lära mig anger-management.

Våfflor i alla format

Idag är det våffeldagen och det innebar våffel-lunch med mina kära vänner hemma hos mig!
Det va dagens höjdpunkt. Gott med våfflor och Luca är alltid bra underhållning. 


Har för övrigt varit en lite uppdelad dag, möte på skolan först, sedan våffel-lunch och efter det jobbade jag i butiken. Och vi har fått in många färgglada snygga klockor kan jag lova! Så roligt att packa upp :)

Nu sitter jag och planerar det sista inför morgondagens lektioner. Men skrivaren vägrar samarbeta, så jag funderar på att slänga ner den på grannens balkong... Ärligt.

Imorgon kommer Robin och Linda och hälsar på! Blir roligt! Längtar efter er ♥

issues

Punch kan vara ett av mina favoritpass! Man gör av med mycket energi där kan jag lova. Lovely.

Jag har suttit hela kvällen och försökt knåpa ihop en rolig lektion till en klass på fredag, men den ska utgå från deras lärobok, och det är värdelöst! Det är supersvårt att få nåt kul ut av den.
Omöjligt för mig ikväll.
Dessutom stavar jag illa idag. Jag borde kasta in handduken och pallra mig mot sängen istället...


Imorgon är det VÅFFELDAGEN, vilket såklart innebär våfflor! Jag längtar :)

Ett kul utdrag från Jamaicaresans Blogg: "en av dem salde vin, ett speciellt vin, sa om drack det kunde man ha sex i flera dagar... Andrea blev lite chockad och stammade fram att vi inte har sant vin i Sverige, varpa han svarar: "You dont like to have sex for days??" Andrea annu mer stalld: "I dont like that WINE". jag holl pa do av skratt hahahahahah..." /jenny

Done with onsdag

Nu har jag slutat för idag! Dags att förbereda inför torsdag och fredag istället. Ska göra ett projekt om Jamaica med en klass, passande eller hur :)
Nu har jag lite sådär damp igen, väntar på att få gå och träna. Men det är ju flera timmar bort så jag måste hitta på nåt att fylla ut tiden med...! Tror att jag och Andrea ska köra punch-out ikväll, är alltid skönt att få boxas lite...

chrome

Nu har jag bytt webbläsare från Mozilla till Chrome. Så fint det blev! Jag älskar allt som är snyggt. Sen om det funkar bra det problemet tänker jag på sen. Men så här se min startsida ut nu:

Hårfixaren

Har precis kommit hem från frissören - Anna. Känns mycket bra i håret, men lite tråkigt att hon flyttar nu. Får efterlysa ny hårfixare! Det blir inte lätt. Passade i alla fall på att köpa århundradets bästa styling-grej:


(Min hårstyling är väl inte så värst avancerad, men det här är det enda jag behöver.)

 


 

Såå är det någon som vill köpa ett par löparskor??? Jag har ett par till övers. Storlek 36...


För neutralt löpsteg. Köpte dem i december-09.


Gammal men fortfarande kul

Jag har riktigt maximalt supertråkigt. Jag behöver göra nåt bus. Den här va lite kul en stund...


nämen?

Har Kamprad bytt karriär, eller är det bara en hobby?


Having a day off

Det är faktiskt väldigt skönt att vara ledig på måndagar. Det händer ju inte så ofta...

Nu har jag hunnit planera det jag skulle förbereda inför veckan, varit ute och gått och har hunnit bli uttråkad. Snart lunch, sedan möte med LLU och efter det blir det fika på stan och spaning på EM. Är så sugen på att göra om och få fint i lägenheten nu. Skulle haft en miljon minst att spendera på inredning!

 


igårkväll




Hade spelkväll hos mig igår, först spelade vi "Med andra ord" - där Klas beskrev för Ante; "Det du styr bilen med?" och Ante; med kvällens snabbaste svar från honom, stensäkert säger "Växelspak!" hahaha

Sedan säger jag bara: Gubb-bil på L?

Zzzumba!

Så sugen på lite träning nu... Skulle vilja gå på ett Zumba-pass idag!


Nytt och fint

Har varit och shoppat med AC idag på Plantagen. Det blev en massa bra saker för min del. Sånt som man nästan inte kan klara sig utan faktiskt... Här är några av sakerna:


Ny ljuslykta och kruka


haha


Booooring

Äntligen fredag! Och jag är ledig. Vad har jag gjort hittills idag då? Ätit frukost, pluggat lite, ätit godis, haft besök av hyresvärd m.fl. och sedan suttit här och sorterat mappar på datorn. KUL? Nej. Vad ska jag hitta på nu?!

Hittade för övrigt det senaste tillbehöret till mobiltelefonen:


Smidigt och bra


taco paco

Idag hade jag längtat efter ett riktigt hopp-studs-dans-puls-pass på IKSU, skulle bara gå på Core (30min) innan (Det är ju lite halvsegt o inte så jättekul direkt).
När vi påbörjade det bokade passet - Free Power Dance - så är det nån slags meditation i början. Jag skämtar inte! Sitta ner på en matta, blunda, o slappna av. Jag bet ihop länge där (tänkte ge det en chans fast jag hatar stilla grejer), sedan övergick det till yoga och till slut brast det för mig och jag tog min matta o lämnade passet efter 10 minuter! Vem pallar 30min core och sen det där! INGEN.

Jag tog ut mina aggretioner på crosstrainer på gymmet istället.

Var på middag hos Paul o Mathilda ikväll. Tacos stod på menyn. Det var supergott! I alla fall mina tacos, jag äter ju med Taco salsa "Hot". Vissa tog ju jordgubbssylt istället i tron om att det var salsa "Medium"... Lite sött och misstankar om konstiga tomater osv. tills Andrea upptäcker att det va jordgubbssylt! Hahah


Första dagen på VFU

Har nu avslutat första dagen på min VFU. Började kl. 8.20 och slutade 8.55, lagom hårt första dagen.

Känns riktigt bra än så länge! Nu ska jag planera lite, sedan måste jag åka och storhandla på Maxi, så jag inte svälter ihjäl... Men vem har beställt snöstorm? Inte jag!

Hakåns Bar

Såg reklam på TV för Håkan's Bar; Jag dör av skratt när han ska förklara för en stackars thailändare (som ska göra skylten till baren, och har stavat fel) att han inte heter Hakån utan Håkan! Hahaha... Måste nog se programmet bara för det där.

Vad ska man göra för att bli trött? Jag kommer aldrig somna ikväll.

wonderful

Tentan är gjord, och jag tror det gick bra dessutom! Det känns så skönt, obeskrivligt! Sedan var jag och Andrea på Afro Power Dance. Haha... Alltså, Afro är inte riktigt min "gren" om det nu kan kallas det. Men det var roligt - hälla vatten, höja krukan, skvätta med händerna, dra på stövlarna, rulla magen var några av dans-movesen vi körde. Så handlar det mycket om skak och "hängig" överkropp. Pretty nice va.

Imorgon börjar min VFU, jag har inte ens hunnit tänka på det p.g.a. tenta, så nu är det bara att ställa in sig på det!

BRIO

Andrea´s stukade käke. Förlåt Andrea, men det är rätt kul att du har lyckats stuka käken! Jag menar, man kan tänka sig hur det gick till... Jag menar när du åt en brio-godis.
Sedan att få veta att den är stukad, haha, jag visste inte ens att man kunde stuka käken. Det finns nog en anledning till det - det är nog rätt sällsynt... Men vem lyckas!?


Här har du lösningen.



Nu blir det åter till lingvistik-plugg. Ingen förstår hur oerhört tråkigt och drygt detta är. Det är inte intressant och så är det komplicerat så man måste ändå ha 100% fokus för att fatta. AAARRRRGGGGHHH jag blir galen. Tur att tentan är imorgon. Från och med torsdag är jag en bättre människa.

tentaplugg

Har varit på IKSU och kört hårt en stund ikväll, behövdes lite paus i allt plugg.
Men nu ska jag återgå till min bas:


Observera att jag hängt upp lampan nu! (eller ... pappa gjorde det)

 

Artists for Haiti ♥

Öööö

Ingen av mina rubriker börjar med Ö, så det här fick bli den första! Fantasin är dock begränsad så det blev inte någon bra rubrik direkt...

Jag har tentaplugg nu två dagar, för på onsdag smäller det - då är det lingvistiktenta. Den fruktade och omtalade tentan som alla gruvar inför. Ja, jag kan inkluderas i 'alla'.

Tog en liten promenad för att få lite ny energi, och jag fick massor. Det är så skönt ute, snart är det dags för allt roligt som kommer med våren; grillpremiär, kubb, mjukglass, tygskor, solbrillor, piggelin, en kall öl på verandan osv.


Bild från Hemavan 2008, jag bara längtar efter fjällen nu!


Man blir glad

Kom på det här gamla filmklippet, som jag första gången såg någon gång 2002 kanske... Jag vet att det är kass kvalitet, men det är så skönt klipp. Jag blir glad av att se det!


Love it


Sö(m)ndag

Min blogg är så ful nu, jag trivs inte med den och hinner/orkar inte göra nåt åt det! Usch.

Idag har mor och far lämnat stan, så nu har jag massor att fixa. Plugg, lunch, träna, sedan blir det nog Sofiehem lite senare...

Otroligt skönt med lite vår-väder i alla fall! Man blir sugen på använda vårkläder nu... Kom lägligt efter att jag köpt en dunjacka! Önskar mig denna bikini inför sommaren:


TP och Melodifestival

Ikväll har vi spelat TP, en klassiker. Kampen mellan mig och pappa som totalsegrare kvarstår. Men jag hjälpte honom till ett hus, så jag vann egentligen! (vi avbröt när det stod 5-5, för att mamma blev "less" (läs sur))

Sedan var det tiramisu till efterrätt också. Nu är det melodifestival här, och alla är dåliga. Vi höjer istället ett glas rött och siktar på en öl på Scandic-baren senare...

"Brill-oman"

Jag älskar solglasögon, visst är det kul! Hittade lite olika varianter här i arkivet. Vilka var snyggast??



Girls night

Blev tjejkväll hos mig ikväll, med Andrea o Ramona. Varma mackor, te och alla mina solglasögon stod för underhållningen... (Ja, jag hade plockat fram dem. Det är faktiskt SNART sommar)

Så skönt! Nu är det helg!


Have a good one

revansch

Hade presentationer idag igen på skolan, och idag gick det bättre!

Sitter och klurar på allt kul man kan göra i helgen... Alternativt att bara slappa och göra det man känner för eftersom, med risk att väldigt lite blir gjort.
Imorgon blir det iallafall stan med Andrea o Mathilda, det kommer bli kul. Sedan ska jag bjuda mor o far på någon god middag, frågan är VAD...?!

Korv o pommes...? :) Det tycker i alla fall jag är gott.

Lady Antebellum - Need You Now

hihii

Jag gav mig själv rast i plugget, för att göra te. Så när jag ändå väntar på att teet ska dra sig så hamnade jag här. Jag har damp, är rastlös och kan inte koncentrera mig men är ändå seg och trött... Hur går det ihop!?


Nu blir det pepparmynta-te! Go kväll ♥

About to go

Hade en redovisning idag och det gick inte bra. Jag är inte i form alls! Stumble on words all the time. Jag måste få träna min engelska mer........ = Åka till Australien kanske?
Det var inte så illa att alla andra märkte det (tror jag? de sa iaf att det var bra), men jag kände själv att, usch, va snurrigt allt blev. Ostrukturerat och så tappade jag ord flera ggr! Jag blir galen på sånt.

Nu är det i alla fall gjort och nästa gång ska jag göra det bättre.

Jag längtar verkligen utomlands. Direkt när jag tagit examen blir det en tripp någonstans låååångt bort, till värmen! Jag skulle vilja testa nåt nytt ställe, men samtidigt saknar jag Thailando, så det kanske blir det ändå.


Flott färdmedel i Thai


Happy days

Sovmorgon idag. Åt frulle, gick till IKSU. Körde lite styrka och sedan gick jag på Spinningpass 40 min. Gick hem, lagade pasta carbonara, gott, åt en banan till efterrätt och nu är kaffet klart!

Bra start på dagen eller vad!?

Nu ska jag sätta mig och tentaplugga lite igen. Ikväll blir det film på Sofiehem :)


Bjuder på en gammal bild från Thai. Snygg bartender...


HOT HOT HOT

Fick en uppmuntrande bild av Andrea i förrgår. Jag älskar den bilden! Skrattar varje gång jag ser den. Därför var jag tvungen att lägga upp den, som lite pepp inför veckan!


Mycket nöjd man i sina läckra jeansshorts...


syntax är tråkigt.

Idag har jag skolkat från skolan. Jag har jättedåligt samvete över det, och kommer dessutom få rest-uppgift eftersom jag missar ett seminarium. Men jag hade inte hunnit göra uppgifterna som skulle göras och vår lärare är så läskig så jag vågade inte gå dit.

Men för att väga upp det lite så har jag faktiskt pluggat lingvistik hela dagen, samt ringt min hyresvärd och klagat på att jag vill ha renoverat nu, så de kommer o kollar på lägenheten den 26:e. Äntligen! :)

Nu ska jag återgå till mitt plugg, är snart klar med delen 'Syntax' nu. Skittråkigt.

Snart är det helg igen och då kommer mor och far hit på besök. Jag längtar tills fredag...


Idag smälter snön :)


tim burton's Alice

Har varit och sett Alice i Underlandet på bio ikväll, med Andrea, Wickan, JP, Mathilda, Bobbo och Rebecca. Jag gillade den, och jag älskar 3d, inte bara för att man blir så snygg i brillorna, men också för att jag känner mig som ett barn och vill sträcka ut handen o känna om man kan ta på fjärilen som flyger ut från skärmen.


Superfredag

Blev, lite överraskande, jobb för mig idag. Det var kul, mycket att göra med vårnyheter i mängder som ska upp i butiken! Lovely. Ska även jobba imorgon. Och när jag slutar kl. 14 ska jag träffa mina älskade gamla idrottare för att ta en kall och umgås lite. Direkt därifrån åker jag sedan ner på Allstar för Mathilda's födelsedagsmiddag, och efter det ska vi gå och se på Alice i underlandet på bio! Vilken perfekt fredag tycker jag!

Idag har jag och Andrea gjort stan kan man säga, blev lite shopping, men inte det jag egentligen hade tänkt såklart. Typiskt. Nej nu ska jag plugga lite tänkte jag- sista tråkiga dagen den här veckan.


Lovely classmates :)


workout

Nu har jag varit och kört dagens spinning-pass. Det var skönt, jobbigt, svettigt, långt (eller kändes iaf så), roligt och bra. Nu känner jag mig laddad inför morgondagen och en superskön helg!


Slö...

Idag är det storm här, jag höll på blåsa bort när jag gick hem från Uni. Då blev jag på dåligt humör tack vare det (och jag har fortfarande inte återhämtat mig helt)...

Men sedan hittade jag en rolig hemsida att spana på; Zaras inredningssida. Mycket fina saker, bra inspiration. (<--Tips till dig också Andrea!)

Och så hittade jag lite fina saker från Mango, som gjorde att längtan efter sommaren blev ännu lite större...


Varför finns inte Mango eller Zara i Umeå?


Nu ska jag laga middag, får bli nåt ihop-kok från diverse delikatesser som finns hemma. Spännande. (ironi)


Oj, jag har glömt att skriva om den bästa nyheten på länge! Min bror ska flytta upp till Norrland igen! Jag längtar. Ska bli kul att kunna ses lite oftare ♥


Tisdagskalas

Idag är det Mathildas födelsedag, så ikväll var det fika på Sofiehem. Supergod tårta och alla andra bakverk! Sötaste lillkillen var på gott humör också, här fick han testa mina "glasögon", perfekt storlek på honom!

Sötaste lilla farbrorn...

Och än en gång:
GRATTIS MATHILDA!


fokusera rätt

Vad händer.... snökaos, trafikolyckor, jordbävning, hus rasar in, världen är förjävlig.

Jag fokuserar på det trevliga: Andrea flyttar snart "granne" med mig, imorgon är det födelsedagsfika hos Mathilda (kommer bli delux), på fredag är det inplanerat bio (Alice i underlandet) och ska ut o äta med mina vänner på Allstar. Så är det ju rätt gött att vara ledig på fredag också :)

Nu ska jag plugga i 10 minuter och sedan kanske IKSU. Kanske.

RSS 2.0