top notch

Nu ni, har vi trixat och fixat hela kvällen. Klänningar, strumpbxor, smycket och andra atteraljer ordnades idag på stan, sedan blev det pizza eftersom min mat- och sovklocka hade ringt för längesen. Men ikväll har det varit makeover-time hemma hos mig! Hårfärg, sminksök hit och dit och lite kvalitetstid.

Jag säger bara vi kommer vara top notch imorgon, 2009 kommer att avtackas när vi är som allra vackrast.

Man kan knappt tro det.... Men det här är ett år sen (nyår 08):

 

Imorgon kommer årets highlights i bilder....


heja kronorna!

Äntligen hemma i Umeå igen, nu går det att hålla sig vaken! Sitter och väntar på juniorkronornas match mot ryssarna. Det blir nog en spännande match! Men just nu handlar det mest om mitt i naturen och laxar.

Jag lade för övrigt mobilen åt sidan under julhelgen, så jag hoppas ingen tar det personligt om jag inte varit så aktiv på den fronten.

Men nu - dags för hockey! Snart är det 2010 :)


nej nu

Nu har jag haft min vila, nu är jag så gott som återställd! Julaton va supermysig med bra paket, juldagen var grym med de bästa tjejerna och sjukt bra dans av oss! Idag har varit soft med god middag med besök här hemma.

Imorgon blir det chill, umgås med familjen och träna lite.

Snart Umeå igen.... och mellandagsrea! :)

julstämning

Har varit på Costas med JP, Mathilda, Andrea och Luca idag. Sedan blev det shopping av sista klapparna. Eller det kan hända att någon är kvar men nästan allt klart nu!

Börjar snart jobba, sedan är det jobb till kl. 21. Mysigt med julhandel...

Här delar jag med mig av min julstämningsmusik på Spotify: XMAS _)

Dagen före dagen före dagen före dopparedagen!

woooooaaaahhhheeeiii

Snart är det julfton! Då får man öppna paket! :) Det gäller även fröken Karlsdotter som annars försöker att fuska med att tjyvöppna paketen...

Bara tre dagar kvar att jobba, sedan åka hem o njuuuuta av julen.

Nu ligger jag i sängen (och ja jag vet att det inte är bra att ha daorn i sängen) och lyssnar på julmusik och tänkte precis på hur skönt det är med sovmorgon imorgon. Inget jobb tidigt på morgonen och ingen hund som ska gå ut. Bara chilla och äta frukost innan stan...

Ska se ett avsnitt av how i met your mother nu, goder najt

Julklappstips: till alla (eller ja, ni få) som köper julklappar till JP: Ett presentkort på ögonbrynsplock på ett äkta turkiskt hammad.

crazy days

Imorse var det tenta, och jag tror det gick bra, eller ja jag hoppas då det.

Sedan kom mamma och pappa hit på besök, så det blev lite glögg och sedan stan. Tror mamma var på shoppinghumör för hon hittade massor. Jag hittade inget! Så jag ger det ett nytt försök imorgon :)

Har i alla fall lyckats köpa julklappar till världens sötaste små kusiner.

Vin och mat på Allstar avrundades sedan i baren på Scandic. Och nu är det bäst att lägga sig för imorgon är det shopping kl. 10.00 och innan dess ska både jag och Chapi fodras, motioneras och snyggas till.

GODER AFTON


DAGENS MOBILNÖRD: JP



plugghästen

Ja det är jag som är plugghästen, jag hade precis tänkt klaga på Ante som alltid skyller på att han ska plugga men så sitter han i själva verket o spelar tv-spel eller gör nåt ovettigt istället. Men jag har till min stora fasa insett att jag är likadan!

Nu ikväll hade jag hela kvällen till att plugga, men då är jag så ofokuserad så det går inte så bra... Då tänker jag som att om jag gör nåt kul en stund så går det lättare sen, men icke...

Vi får väl se hur det går imorgon.

PS: Det är bara 7 dagar till jul! Snart 6 :)

god natt

Ville bara säga god natt, ikväll har jag hängt med Elin och gjort pepparkakor, som vanligt blev de grymt snygga! :)

Men nu är det dags att sova lite. Imorgon är det dagen före tenta.

sleep tight

frosty the snowman

Jag älskar att det snöar ute! Här har det snöat hela dagen och jag och Chapi studsar fram i snön. Underbart med vitt puder ute. Äntligen.

Ikväll har jag läsat, och läst, och läst, och gjort en skrivuppgift till skolan. Sista tentan på fredag och efter det..... JULLOV!!! Gud vad skönt!

Hittade den här bilden nyss, tycker de va humor, eller ett litet julklappstips kanske...(fråga inte hur jag kunde hitta den haha)


En Hitler-matta så man kan trampa på Hitler varje dag.
Jag tycker den var sjukt ful och äcklig! Det var bara därför jag var tvungen att lägga upp den här. Ha ha ha


julmys

Igår var det julpysselkväll hos Mathilda, trots att hon inte är världsbäst på julpyssel så gick det bra och var en mycket trevlig kväll. T.ex. var jag tvungen att ge henne ett o annat tips när det var dags för smällkaramellerna (som jag för övrigt är väldigt bra på...)

Så nu börjar julstämningen infinna sig.

Idag har jag slagit in lite julklappar också, tur att Chapi (aktivt) vaktar paketen...


(observera min vackra blå smällkaramell där i granen)


lucky me.

När jag vaknade så var jag inte speciellt peppad på att gå till jobbet. Men tvingade ut mig själv att gå med Chapi, göra frukost och sedan när jag höll på att fixa iordning mig för jobb så ringde chefen.

Det är helt sjukt vilket flyt man kan ha, då säger hon att det blivit dubbelt på schemat så jag behöver inte jobba om jag inte vill! Ovanligt att nåt sånt händer precis då man önskar att det skulle hända.

Så idag måste jag nog köpa en lott.


Dagens plan blir då att slå in julklappar, städa lägenheten, spana efter julklappar och chilla med Chapi.


efterlyser....


Jag vill ha snöööööööö


umeå umeå umeå...

När jag lämnade Umeå i fredags så var det ett vitt landskap och en stor orange morgonsol uppe, såå fint!

Idag när jag kom hem till Umeå så är det slaskigt, mörkt och halvregnigt (hur det nu är det)... Blä för vädret. Men skönt att komma hem till sitt eget igen, synd bara att ingen hade fyllt kylskåpet åt mig, det hade varit alla tiders.... Nu måste jag nog ta en liten promenad till affären.

Tror vi har snittat 25000steg /dag där nere.... Inte dåligt. Jag skulle helst vilja ha en rullstol att åka runt i nu, mina stackars fötter skriker efter ett spa. Jag behöver en jacuzzi..

Bäst jag går ut med Chapi nu sedan kommer jag nog somna. Längtar till HEEEELG!

Vienna stadsguide

Ok, nu har jag väl sett större delen av den här staden. Sjuuukt många fina byggnader, helt fantastiskt fint. Vi har varit i St Stephans kyrka och idag har vi spanat in ett av alla konstmuseum.

Sedan har det blivit en hel del fika och en hel del mat - och glüweine... (typ som glögg)

Nu ska vi snart ut och äta middag hela gänget.

Sitter och dricker ett glas rött i lobbyn nu och lyssnar på pianomusik.. Skönt.

Ha det bra där hemma!

Jennys julkalender

Nu håller jag på packar, men det är så tråkigt så jag har en liten rast nu.

Märkte årets kanske roligaste julkalender, eller i alla fall mest patetiskta - ANNA ANKAS. Jag tyckte det var underhållande, men kanske det beror på att jag är trött som en gnu.

Jag har för övrigt börjat se SVT:s julkalender om superhjältar, den är helt OK hittills. Kommer ju aldrig vara i klass med Sunes jul men den får betyget Godkänt.

Jag provsmakade även pannacottan, den var sådär, jag föredrar nog den med vit choklad istället...

Nu måste jag återgå till slavarbetet (packa). Ikväll blir det julfest - imorgon blir det Vienna!

adios :)

Packa? ... Snart...

Idag har jag börjat lite med ett grupparbete på skolan, alltså sånt där tar då alldeles för mycket tid.

Sedan har det hunnits med lite mys-fika på Costas med mina near and dear. Men min macka var i minsta laget för att kosta 65 kr! Vart är världen på väg egentligen????

Lyckades klämma in en klippning där också, så nu kan jag se nåt igen här under luggen.

Har även hunnit förbereda paj inför julfest imorgon, ska strax fixa lite saffranspannacotta också, så imorgon kommer det bli DELUXE!

Just det ja jag åker ju till Wien på fredagmorgon, borde börja packa, men jag har ju ändå 3 timmars lucka imorgon så det är luuugnt!


Spana in receptet, så lämnar jag ett expertutlåtande när jag har smakat...


RSS 2.0