Majsan o Staffan

Ikväll har jag träffat Maja och Staffan, det var kul för det var så längesen sist! De åkte förbi Umeå då de ska på bröllop i Kalix imorgon. Vi pratade om livets viktiga frågor och klockor....(klockor kanske ingår i livets viktiga frågor...? jag vet inte längre...) Och åt för mycket godis. Nu är det dags för mig att sova, imorgon är det jobb igen, ny dag nya tag. Vilken klyscha...



Fick förresten en godispåse av sötaste Andrea och Ramona idag på jobbet, supergulligt att tänka på mig och Mathilda som jobbade och slet. Ni får dagens ros:

jag vill också

¨

jag älskar den här dansen. vill också kunna...

Long day

Har varit en lång dag idag, fylld med jobb. Såklart fint väder när jag jobbar....

Nu längtar jag tills lördag då jag Paul o Wickan har födelsedagsfest! Kommer bli bra. Och sen längtar jag till Junsele och båten och sol och semester och lön och ny lägenhet..... m.m.

Men jag har i alla fall världens snyggaste väska som jag köpte igår. Har jag sagt att jag gillar den?


Helg fast ändå inte

Nu har mina två lediga dagar redan gått förbi, alldeles för korta som alltid. Har haft familjen här på besök, det var trevligt.

Det blev tisdags-Rex igår med lillebror och hela gänget! Var superkul, men kom ihåg - gå inte ut i obekväma skor NÅGONSIN.

Idag har det varit häng i parken hela dagen, kanonväder, så som man vill att alla dagar ska vara. Ikväll grillar vi kyckling och äter potatisgratäng till. Ska bli gott.

Lite bilder från "helgens" bravader:



GOD natt :)

Nu ska jag gå o sova för jag är supertrött. Kommer sova gott när jag vet att jag är ledig 2 dagar i rad! Imorgon blir det shopping och partey.

Tjejkväll igår, drinkar ikväll

Igår var det tjejmys med Julia och Maria. Vi hyrde en kass film haha, Wallander-kopia a la britain. Sjukt komiskt.


Ikväll är det drinkar med bror som gäller och enligt den senaste trenden i Junsele så dricker man rött vin med cola, eller möjligen bacardi limon med ramlösa natural. Så nu avnjuter vi en vin o cola....



vissa människor

Alla är olika, men vissa är extrema. Idag kom det in en tjej på mitt jobb som hade handmålade träskor med typ blommor(violer) på, röda chinos, en vit/blå adidas vct-jacka (för stor) och en neongrön sjal runt håret. Till det hade hon nyfixade superlånga naglar och massa armband. Låter det snyggt?

Nu blir det tacos. Bara två dagar kvar tills jag är ledig.

like it


at the end of the day

Har jobbat tills nyss. Gick över förväntan med tanke på förkylningen, fick 3 rör c-vitamin och ett storpack näsdukar av min chef imorse, så det var uppskattat! Har redan använt upp en fjärdedel av näsdukarna. Var kul att jobba med Mathilda också, hon va kempegrejt att jobba med, så det blir nog fler gånger!

Nu tänkte jag göra en moussaka till middag, sedan blir det nog lite mer olja möbler och sånt tråkigt. Nu är jag peppad på träna, blir nog inte ikväll med tanke på förkylningen men kanske imorgon.




less

Jag är less på att vara förkyld nu. Har sett allt dåligt på TV idag och kollat mitt schema för hösten, vilket inte var en trevlig syn - usch! Måste köpa en engelsk ordbok och lite annan litteratur också.

Just nu längtar jag  tills jag ska åka till Junsele i augusti. Det blir semester, jag har beställt sol.

Här är lite blandade bilder från sommaren:




Nu ska jag vila igen och bli frisk...

rainy days

Min lediga dag och det regnar... Men det gör inte så mycket, jag har så mycket att fixa ändå. Tänkte putsa ett fönster idag (!) och olja möbler, sedan gå på stan en sväng. Jag känner att jag vill göra om lite i lägenheten nu, har några idéer men inga pengar tyvärr, jag vill vinna en miljon.

Tänkte för övrigt ta mig ut och springa idag, är ju bra väder för det, men då var det den här förkylningen som var ännu värre imorse. Jag trotsar endast för att det är min lediga dag, men någon löptur blir det inte. Sitter och dricker mitt te nu.




picnic igår

Här är några bilder från igår:



Idag har jag bara jobbat, varit ute och gått, handlat och börjat städa lite. Håller på bli förkyld tror jag, har haft ont i halsen hela dagen.

avundsjuk

Jag blir avundsjuk på alla som har semester nu. Pratade med Jocke idag som satt i en sommarstuga vid sjön o drack en gin o tonic, skulle ut på flotten o glida sen. Det är så fint väder, jag vill också vara ledig.... helst vid en sjö!

Ikväll blir det i alla fall picnic-middag, kycklingsallad! Så det blir nog supermysigt. Kommer med bilder sen.

mysfredag

Idag när jag gick hem från jobbet så skulle jag skynda mig lite, för det var bbq hos Paul o Mathilda. Så lite lätt stressad var jag in på affären o handlade lite smått o gott ( mest godis), sedan traskade jag hemåt. På vägen hem gick jag o planerade hur jag skulle göra för att va så snabb som möjligt upp till middagen, och så tänkte jag på hur nöjd jag va över att vara så pigg efter några långa dagar på jobbet. Så mötte jag ett pensionärspar som kom och såg överdrivet lyckliga ut (glömde nämna att det va strålande sol ute), gick hand i hand och sedan märkte jag nåt oerhört störande - de hade likadana knallRÖDA crocs! (tanten hade för övrigt matchat det med en röd tröja) Men jag tänkte bara att det var FÖR mycket. Är jag bitter då? jag som va så nöjd innan...

Jaja maten var supergod och det var så kul att träffa alla, Karl och Jenny var där med sin lilla Moa, och så Bobbo såklart och Karl o Jennys hund Stella. Och så busade jag med Luca.

För övrigt så har min hushållerska lyst med sin frånvaro under min resa - ser förjävligt ut här hemma. Floristen var sisådär han också för den delen. Med två halvdöda palmer. PLUS att min internetbank e paj OCH officepaketet slutat fungera, tur att jag är ledig så mycket så jag har tid att fixa...........

Nu ska jag sova o ladda om för imorgon - mer jobb. Good nite

fantasilöst

Trött och fantasilös är jag nu. Har jobbat hela långa dagen...

Igårkväll var jag, Andrea och Ramona barnvakt til Luca. Var supermysigt! Vi hade dessutom MASSOR av godis. Jag är verkligen en riktig godisgris, finns inget godare. Vet i alla fall att det är ärvt från mamma - godisgrisen nr 1.

Har suttit och letat bra musik ikväll, men hittade inte nåt speciellt bra, men jag gillar den här:


Påminner om en underbar resa till Jamaica.........

Härlig dag

Perfekt dag. Soligt o varmt, picnic i parken med de bästa av de bästa. Bilderna säger allt:




Imorgon blir det jobb igen, några långa dagar framför mig. Men så skönt med sommar! Tisdagsrex ikväll för Ante, JP, Bobbo. Var där tidigare och drack en öl med dem innan de gick ut. Nu är det dags att sova för mig. GOD NATT!


Ledig imorgon!

Har klippt mig idag o färgat håret. Det blev superbra, känns ovanligt kort men det gör det ju alltid...

Sedan var jag på IKSU o sprang, första gången på 100 år ungefär. Kommer nog kännas imorgon! Men det gör INGENTING för jag är ledig då!!! OCH det ska bli soligt. Det innebär fika i parken, i solen!

Lördagskalas!

Blev utgång igår med tjejerna, var hos Mathilda, Paul o Luca innan och hälsade på en stund.

Vi dansade hela natten, men musiken var dålig. Vi önskade annan musik ca 14 ggr under kvällen, men vi fick aldrig det vi ville ha.




Bubblan

Nu går jag in i den årliga jobb-bubblan. Det innebär att jag sliter häcken av mig på jobbet för att få så mycket som möjligt till lönen (vilket alltid är för lite iaf...). Symtomen för detta stadie är allmänt disträ och osocial, tråkig, less och även trött ibland.

Dags att sova nu kanske, ska ju börja tidigt imorgon. Yeih


sweet home

Kom hem till Umeå idag, det är så skönt att vara hemma HEMMA. Alltså i Umeå.

Hälsade på Madde, Christer och Hannah idag i Övik. Isac var ute på äventyr med någon kompis. Men när vi kom hit åkte vi och handlade mat och sedan gjorde vi italiensk lasagne - Sjukt gott.

Ikväll har jag, mamma och pappa druckit öl och lyssnat på gammal musik. En låt som jag alltid dansade till när jag var 1-3 år Abba-Does your mother know,,, haha. Det är kul att lyssna igenom gammal musik ibland.. Imorgon blir det stan och shopping!

Good natt.

RIP MJ

Idag åkte mina kusiner och moster hem igen. Så det blev väldigt lugnt. Mitt på dagen (lunch, brunch, fika, kaffe) var det fullt ös här hemma. Dels kusinerna och moster, men så kom också en av mammas kompisar med familj förbi, så det var verkligen kaos. Några åt kräm, några drack kaffe och en annan jagade Chapi, Sputnik fikade frukost och ingen hade koll på någon. Köket var ÖVERFULLT.

När vi skulle äta middag sen, var det bara jag, mamma och pappa kvar så det kändes väldigt tomt och tyst!

Har sett Michael Jacksons minnescermoni ikväll, satt och grät. Jag, Maja och Elin hade tjejkväll, var så kul att träffas! Är så sällan nu...
Jag, Elin & Maja - år 2001
Gammal bild av oss

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag åka till UMEÅ igen!!! Jag längtar... Ska få skjuts av mina föräldrar, fick muta pappa med Byggmax och ClasOlsson.

Hemma och mys

Väl hemma i Sverige igen, så kommer det kalla vädret hit. Idag har det varit riktigt kyligt, men vi har trotsat.

Eftersom jag är hemma i Junsele och mina sötaste småkusiner är på besök, så är det aktiviteter från morgon till kväll än vilket väder det är... Idag har vi gått på djurparken, fikat på café, ritat massa teckningar, sett Tom & Jerry och varit på möbelaffären. Jag blir hur trött som helst av allt som händer. Ingen vila här.



Hittade massor med fina saker på möbelaffären som jag vill ha!!!! Önskar mig en miljon nu. Jag vill göra om min lägenhet.

Fick också tillbaka mitt bagage idag som varit på villovägar i Atlanta eller Charlotte. Umeå Taxi kom hem på gården i Junsele och lämnade min ryggsäck. Tyvärr har den tappat bort regnskyddet och så hade en av flaskorna däri gått i tusen bitar = Bacardi Razz på alla mina kläder + glassplitter i hela väskan. Men jag är glad att jag fick tillbaka den!

RSS 2.0