Min humor

Sjukt roligt! hahahah... Älskar när han hakar upp sig på "byggde".

Farvälens dag

Idag är det lite av farvälens dag. Hej då 50-öringar och Annica kom förbi hemma hos mamma och pappa för att säga Hejdå dels för att hon åker till Grekland imorgon och för att på lördag flyttar mamma och pappa till Göteborg. 

En himla massa Hejdå!

Men skönt är det att vara hemma. Vi åt tacos till middag och drack vin till. Chapi åt upp allt som trillade ner från bordet och sedan blev det bara mys, kaffe och Idol. Avslappnande.

Imorgon ska vi hjälpa till att packa ihop allt inför flytten och sedan blir det mer Hejdå i form av en middag på Corner med familjen Rönnberg.

Today

Önskar att jag hade fått min bra kamera nu, då hade jag varit utomhus nu och fotat! Riktigt fint väder, älskar när det är såna här dagar på hösten. Färgglatt och soligt och så luktar det gott :)

Men istället så sitter jag inomhus och pluggar (tog dock en promenad). Tänkte försöka göra bort lite, men det går trögt. Kommer nog få dra med en bok hem till Lillegård ändå...

Ikväll tror jag att en storstädning här hemma skulle vara lämpligt. Hoppas Jocke också tycker det! Får se om det blir någon träning också, känns som tiden inte riktigt räcker.

Och just ja! Mina glasögonbågar har kommit idag! Så nu har jag testat alla, var endast ett par som jag tyckte kändes lite bra, men inga är helt bra :( Får se vad smakråden säger sen:) (modegudrun t.ex.)

Nu återgår jag till kaffe och lingvistik!

Ett till pass avklarat

Ikväll blev det ett pass Step-muskel med Ante och Paul! Jag kände mig rätt så bra i sällskapet kan jag säga. Det var rätt kul, men jag har så sjukt ont i länd-ryggen sedan någon konstig akrobatisk övning i samband med idol-kväll förra veckan. Kan knappt böja ut benet åt ett håll eller vrida ryggen åt ett håll... Gammal?

Imorgon har jag en miljon saker att göra skönt med ledigt!

Crazy

Idag blev en pizza-söndag. Mer pizza-söndag än det varit på väldigt länge! Men det var kul igår....

Imorgon skola. Jag är verkligen opeppad. Ge mig semester - NUUU!!!!

Glasögon-orm

Har varit hos en optiker idag. Det var ca 100 år sedan sist. Fick göra den där klassiska "hålla för ett öga i taget och kolla på bokstäver som blir mindre och mindre". Fast det var en maskin som höll för ögat, eller alltså ja en grej man kollade igenom, som stängde för ett öga i taget. 

Och ja, jag har dålig syn med mitt vänstra öga. Provade några bågar, men optikern och jag hade inte samma smak kan man säga. Hittade inga så jag ska fundera lite.


Vissa ser ju ändå ganska bra ut i glasögon. Kanske inte är så illa ändå?

11-kaffe

Sitter här med en STOR kopp kaffe. Jag vet att jag behöver den.

Klev upp kl 8, åt frukost och kollade Nyhetsmorgon, plockade undan det, tog fram min artikel som jag ska läsa till måndag och började läsa... Sedan somnade jag! Artikeln tråkig eller Jenny trött är frågan...

Ska strax återgå till den i alla fall och om ögonen börjar gå i kors får jag städa en stund eller nåt. Den måste läsas igenom. 

Jag vill på stan och shoppa massor! Vill även bli kvitt en hel del från min vind. Några skor, jackor, jeans m.m.

idolkväll

Det blev spontant idol-kväll hos Paul o Mathilda ikväll. Var skönt. Jag är så överpeppad på att träna så jag tror jag går sönder snart. Varför brukar det bli så när man är sjuk? För att man VET att man inte bör träna. Men imorgon blir det nog ett pass i alla fall! Jag blir så rastlös av att ligga hemma sjuk.

Såg även Barcas match (2:a) och sedan lite av Milan - Lazio. Kul att jag prickade in Zlatans snygga mål där :)

Nu ska jag lägga mig och läsa (Wuthering heights) tills jag somnar, för att få en låååång nattsömn och vakna frisk imorgon. Gör jag inte det så ger jag inte kroppen fler försök, då tränar jag i alla fall.

God natt

Haha

Gud vad jag älskar den här reklamen! Den är ju hur rolig som helst :)

"Men Gunillas kusin ä ju singel"...

Sinnsyk nu

Jag blir galen av att vara sjuk och sitta hemma. Rastlös. Finns ju inget att göra i detta skick! Sååå tråkigt!

Nu ska jag i alla fall testa ett nytt kaffe.

Mmmusica

Sitter och lyssnar på musik nu, medan jag håller på bli frisk. Den här gillar jag.


Shontelle - Impossible

Frkyld.

Nu har jag fått vad som tydligen kallas halsfluss. Det är inte alls skönt, sticks konstant i halsen och går knappt att äta eller dricka. Dessutom är jag sjukt trött och har haft lite ont i huvudet idag. USCH!

Tur att jag har varit duktig och ätit mycket vitaminer och druckit mycket vatten, jag kommer nog bli frisk imorgon!


statement

Jag skriver inte om politik, men att SD kom med i riksdagen tycker jag är sjukt.


Bilder från igår

Ramonas fest i bilder:

Glam-night

Ikväll är det Ramonas kväll. Inflyttningsfest! Kommer bli sjukt roligt. Jag och Elin värmer upp med en grekisk sallad och lite vin! :)



Skitour 2010

Ja blev just precis jättesugen på en skidresa! Skulle vara grymt kul att åka till en stuga i alperna och sola och åka hela dagarna!!! (helst efter att jag fått min nya kamera såklart)

Tänk om man kunde åka dit precis NU. 

Imorgon är det i alla fall partaj hos Ramona! Blir kanoners :)

Tänkte träna nu men det går inte så bra, missade första passet o hinner inte äta om jag går på andra, så det verkar inte bli nåt av dem... Godis och Idol ikväll istället då.

Canon

Igår kväll bestämde jag mig för att köpa Canon EOS550D. Så nu är det bara att hoppas att den är grym!


Kommer förmodligen bli ganska många bilder tagna i England... :)

Fick precis ett mail där det står att min litteratur-lärare blivit sjuk så att den lektionen är inställd idag. Detta innebär alltså att jag slutar kl 12 idag. Lovely! Made my day:)

Nu ska jag upp och diskutera tag-questions och hedges bl.a... Sen är det helg!

Dans-passet

Jahapp, då har man sprungit en mil så här på morgonen... (Eller det är inte sant, men jag önskar att det var det. Regn ute! Finns inget bättre väder för en löp-tur.)

Kanske blir en senare idag, men nu snart ska jag ner på stan och luncha med Mathilda, JP, Elio och Andrea. Men har glömt paraplyet på jobbet tror jag så jag undrar hur jag ska ta mig dit utan att bli genomblöt!

Igår avklarades Aerobics Dance.

Aerobics Dance 
Body Combat 
Punch Out √
Dynamic training √

Till alla som aldrig varit på det passet, säger jag bara att det var faktiskt ganska komplicerat. Vi var i och för sig bara där 20 minuter (som är minimum gränsen i vårt vad), men det var ändå rätt avancerat. Jag önskar att jag hade skitit i mina egna steg (var extremt koncentrerad för att klara av ens lite), och istället skrattat åt Ante som stod snett framför hahahah... Märkte några gånger att han stod åt fel håll o.s.v. Var nog inte många steg rätt där under de 20 minuterna :)

Idag tänkte jag bestämma mig om jag ska köpa en Nikon D90 eller en Canon EOS550D. Svårt val!


Bus

Sjukt kul med bus! Jag och Ante knackade på Andrea's fönster ikväll, så hon blev rädd! :) Det är så roligt när folk går på bus och man ser hur de blir rädda/funderar vad som händer. Oslagbart!

För övrigt avklarades Body Combat igår.

Body Combat 
Punch Out √
Dynamic training √


Hoppas du inte får en hjärtattack i natt eller mardrömmar Andrea. ♥
Försökte hitta en bild eller ett klipp på de där kineserna i tomtens leksaksparad... Med lite extra pling på hatten. Men jag hittade ingen tyvärr. Tanken som räknas....

Superhuman

Tror att man ska vara övermänsklig för att orka med mina kurser just nu! Fy farao vad less jag är. För mycket att göra under föör lång tid! Det finns inget slut på det här fruktansvärda tempot.

Så otroligt sugen på att träna ikväll, men vet inte om jag har tid egentligen. Mycket att förbereda och läsa. 

Ska nog beställa en kamera innan helgen i alla fall. Jag längtar som ett barn till julafton :)

Idag på Maxi köpte jag och Jocke nybakta baguetter (stoooora) som vi ska ära till kvällsfika ikväll med sallad ost skinka gurka och tomat på. Måndagslyx kallas det...

Mil-bild

Här är bildbevis från Tjejmilen 2010. Tror det här är vid 6 km. 


Fika på Göteborg

Var och fikade på Göteborg med Jean-Paul, Mathilda, Andrea, Luca och Elio. Gott, roligt, mysigt...



Ikväll blir det riktigt hederligt FREDAGSMYS!
Jag, Andrea och Ramona gör tacos, dricker vin och chillar. Älskar verkligen helg.


TREVLIG HELG!

Höst?

Efterlyser riktig höst. Gulare löv, rödare löv, lite kallare luft och så ska det lukta löv! 

Ikväll var det idol-kväll här hemma, ja vi såg Idol på TV också. Men framför allt så var det jag och Luca som var idolerna ikväll. Vi spelade upp delar av vår stora repertoar. Fantastiskt vackert!

Nu ska jag sova, är lite rädd att jag kommer drömma mardrömmar om en viss schizofren indisk gammal tant..

Monstertruck!

Härlig, ledig dag. Började med att göra bort lite plugg på morgonen. 

Åt lunch på Costas. Nachos-tallrik, it is naaajs. Stackars Mathilda, hennes "standard-rätt" - kycklingtoast - var slut! Jag har all förståelse för hennes besvikelse. När man gått och längtat efter något gott och så finns det inte när man kommer dit! INTE OK.

Sedan lekte jag med Luca på lekparken, det var mest lek med traktor och MONSTERTRUCK som gällde. Men man får inte ställa dem fel för då är han snabb fram och rättar till minsann! ♥


Träningspass med Ante. Blev Punch Out ikväll! FY FARAO. Inte nog med att han är 2 meter längre, 70 kg tyngre och en gnutta starkare än mig så gör ju mitsarna ont också. Jag känner mig lite slut nu :) Ikväll blir det chill i soffan tror jag och så hoppas jag ta mig upp imorgon.

Punch Out √
Dynamic training √

Kära Umeå

Nu har jag hittat hem till Umeå igen! Så skönt när man varit borta ett tag och kommer hem. Då inser man hur skönt det är att bara vara hemma också. 

Inte så skönt just ikväll kanske med uppackning, tvätt och ingen mat hemma... Men en dusch och sin egen säng kompenserar upp det mesta!

Och det bästa ikväll är att fröken Karlsdotter kommer på besök. Då blir det en kopp te, kolla in mina shopping-fynd och såklart ska vi fira hennes NAMNSDAG! :) Grattis Lilly Andrea!

Tjejmilen 2010

Jag har gjort mitt nu. Sprang 10 km och köpt rosa bandet för att stödja cancer-forskningen.

Min sluttid blev 52 minuter, hamnade på plats 1480 i resultatlistan. Känns OK ändå. Kanske hade fixat lite bättre tid om jag inte varit så sjuuukt kissnödig på startlinjen så att jag var tvungen att springa upp i skogen efter 600m och kissa! (tidskrävande + att jag hade knutit åt löpartightsen i midjan också så dt gick inte direkt smidigt!)

Otroligt skönt såhär efteråt. Var tydligen 28000 tjejr som sprang i år! Galet många.

Var också roligt att hinna träffa Karin och Ann här i storstan! Är för sällan det händer numera. Avundsjuk på Karin som gick och köpte en systmkamera i förrgår! Jag vill ha!

Och så har vi hittat en ny favorit-restaurang - Vapiano! Åt god pasta där igår och det lutar åt att det blir fira med pizza där ikväll :)

Hoppas på lite rolig shopping imorgon innan hemfärd också! Saknar alla där hemma litegrann :) Vi ses i veckan.

Maxat laddad

Insåg idag att litteratur är inte mitt favorit-ämne precis. Har nog insett det någon gång tidigare, eventuellt några gånger tidigare, men ännu en gång idag. Varför tycker alla att Shakespeare var så bra? 

Hur som helst är det släppt och glömt! Mamma kom ikväll, vi har varit på en liten stadsrunda och fikat på Wayne's ikväll. Bra uppladdning inför Tjemilen-helgen. Imorgon åker vi till Stockholm.

Jag är såå peppad på all shopping! (Ja, mer peppad på det än på springa. Vill inte veta hur långsamt det kommer gå)

FYND...

Var på stan och lunchade på Barista med de finaste flickorna. Och Elio :)

Sedan blev det ett fynd också; En skjorta på Bikbok. Den var den bästa hittills, inte helt perfekt, men ändå bra.


Mathilda och Tina


Andrea och Elio


MIN.

Stan med tjejerna

Är ledig idag, klev upp kvart i 8, har suttit och läst århundradets tråkigaste bok. Och den boken ska vi tydligen använda en hel del. Snart klar!

Snart ska jag i alla fall på stan med Andrea, Ramona och Mathilda. Plus lille Elio såklart. Är riktigt mysigt höstväder här idag, soligt och fint och så luktar det löv!



Undrar hur pappa har det i Kina där är det väl knappast höst nu... eller? Jag längtar tills han kommer hem, hoppas han har med en Nikon D90 då.


RSS 2.0