Kolla vad fint!

Har äntligen köpt en julgran! Men höll på få betala den gånger 2. Tur jag var vaken annars hade det blivit dyrt. Men jag förlorade ändå pengar eftersom min glöggflaska gick sönder precis när jag köpt den.

Tur att Oliver hjälpte mig att pynta granen så jag inte deppade ihop helt ikväll. (det var två till medhjälpare men de var inte speciellt bra...)

Jean-Paul är en sms-nörd. Och jag är fortfarande sur för att han såg el clasico live! Jag var så sjukt trött så jag orkade knappt se klart andra halvlek - då är man mäkta trött. Men jag älskar Zlatan nu.

Se och njut:

det är led-belysning= jag är miljömedveten


fredag den 13e

Man kan lätt bli lurad av titeln, det är ju faktiskt den tjugosjunde idag.

Jag började dagen rätt tidigt med Chapipromenad (som alla andra dagar) och sedan hade jag äran att vara barnvakt till charmtrollet Luca på förmiddagen, så vi har busat loss ordentligt. Man tänker ju ofta varför har barn så otroligt mycket mer energi än oss som inte är lika små... Det är rätt kul faktiskt.

Sedan råkade det visst bli en pizza till middag, men besvikelsen är stor. Plus att jag mår halvilla nu. Bäst jag börjar cykla snart, ska ju till Sofiehem på Fredagsmys-/idol-/marängswiss-kväll!

Kan inte misslyckas!

kram

ps: J-P är en ko.

JAAAAA

Jag klarade grammatiktentan! Det känns bra att slippa plugga om allt det. Sedan som om det inte var nog så vann Barca igår också! Och jag blev bjuden på god middag på Ersboda, lasagne, sallad, vitlöksbröd, fetaost oh julmust! MUMS. Jag och Andrea var och körde lite på iksu innan, nu ska vi minsann köra hårt...

Nu blir det plugg plugg en stund, sedan i eftermiddag stan och ikväll är det VIP shopping på Gina och Triumph.. Inget jag missar.

Nu läsa alltså - CIAO!

PS: JP är en ko om han åker till Spanien i helgen...

lussekissebak...

Idag har vi bakat lussekatter för hela slanten, och givetvis avnjöts dessa på bästa sätt: Med glögg och goda vänner (och helst utan russin). Det var så skönt att få en dag ledigt, så jag bokade upp hela dagen till max, och nu har jag huvudvärk fortfarande. Typiskt.

Men imorgon är det bara en föreläsning så det blir nog lite vila imorgon.

Det har förresten varit ljusfestival i Umeå i helgen, jättefint med belysningar överallt i olika färger, och i parken hade de ställt upp små ljuslyktor i hela parken i fredags! Supermysigt.


NEW MOON

Nu har jag varit på bio, såg New Moon. Och den får toppbetyg från min sida. Jag tycker det va riktigt bra. Älskar att det blandas in lite humor.

Här är en liten bild från imorse när jag och Chapi tog morgonpromenaden:


Spegelblank älv...


aj då

Idag var det alltså tenta - det gick kanske bra. Hoppas på det i alla fall.

Sedan jobb, med årets huvudvärk hela dagen på jobbet, undrar hur otrevlig jag var.. Imorgon jobb, söndag jobb, måndag jobb och skola, tisdag jobb och skola, sedan kommer underbara onsdag - LEDIG!

Nu är Chapi trött och less, vill sova. Så jag måste nog lägga mig nu så han får lite ro efter kvällens Idolmys och bus.


vaccintjafs

Det som helt klart diskuterats mest under dagen (förutom sånt som diskuterats under tvång på uni) är ju om man ska vaccinera sig eller inte. Jag har märkt att rätt många har gjort det nu, tyvärr har många av dem också mått som krattor efteråt... Jag har i alla fall bestämt mig för nu att inte vaccinera mig.
Jag tror att jag överlever en förkylning och jag tänker inte va dum och gå till skolan eller jobbet om jag är sjuk.

För övrigt så har jag grammatiktenta imorgon... Kl. 9.00. Det känns lite sisådär, svårt att avgöra, jag brukar ju alltid va optimist och tro att jag kan allt men sedan brukar jag inte lika ofta få tillbaka spikade tentor... TYVÄRR.

Men efter helgen.... På måndag, då blir det lite lugn kanske. Jag längtar efter att ha en kort dag och lite att göra. Nu är det 9.00-12.00 tenta, 12.00-19.15 jobb, 20.00 tjejfest hos Mariah. Och däremellan ska jag hinna med min älskade vovve också. Samt eventuellt lite lunch, middag o sånt där. Sedan fortsätter det med jobb hela helgen.

Nu åter till grammatikplugg, jag ska minst få G, annars får jag inget jullov!



Krya på er ♥


Home sweet home

Idag har det gått bra att plugga faktiskt, jag känner att lite börjar fastna sådär... Äntligen!

Mitt på dagen kom Jocke på att; "Oj, min lägenhetsnyckel till Norrköping är nog kvar i Umeå i Jennys lägenhet" (och Jocke åker hem till Norrköping imorgon, kommer fram ca kl 23). Så ja efter lite smart panik-tänk så kom vi på den smarta idén att Jocke får skjutsa mig och Chapi till Umeå, hämta sin nyckel och sedan åka hem till Junsele igen.
-Värt? Ja, för mig och Chapi. Tveksamt i Jockes fall...

Hur som helst hann jag och Chapi ta en liten promenad innan vi åkte, det var supermysigt.


Soligt i Junsele imorse


Chapi-mys

Jag är hemma i Junsele och har lite qualitytime med Chapi. Vi har varit ute och gått superlångt idag och tränat lydnad sedan. Jag är populär nu när han vet att jag har tillgång till hundgodis...

Sedan blev det lunch på bageriet med Chrille, Dumle, Jocke, Robin och Nicklas. Det är alltid lika gott att äta där, det är DELUXE!

Men nu sitter jag mest och pluggar - Grammatik. Det är inte så kul. Ibland känns det som att jag måste vara trög, för det fastnar som inte i hjärnan alla dessa regler. Frustrerande. Men jag ska fortsätta nöta...

glömska

Jag hade som glömt bort att jag hade en blogg... Har varit för mycket plugg antar jag! Tenta avklarad igår i alla fall och imorgon är det en dag ledigt, som dock bör innehålla tentaplugg inför nästa vecka...

Jag är knäckt i kroppen, fattar inte vad som hänt. Jag är trött. Måste hitta på nåt så jag inte känner det!

Kanske en promenix....

RSS 2.0