sista minuten resa

Nu har jag och Erika bokat en sista minuten resa till Turkiet! Väldigt originellt att åka till Turkiet men det blir i alla fall lite sol! Så jag längtar väääldigt mycket nu... Undrar om jag ska passa på att klippa mig där? Har hört att Turkiet har bra frisörer...

Nu blir det att planera och skriva packlista - det gillar jag!


Ser ganska trevligt ut...

Kommentarer
Postat av: ankan

yes dom e bra på å klipps å grejja färga å slinga



för hundra år sen typ va ja å en väninna i från din lilla stad i turkienlandet å bodde på lyxhotell..vi hade salong 8) obs obs va noga me språket så dom int klipper för mycke!!!!!!!coeffören..

frisören alltså



hursomehelst fick vi för ooss att slinga håret oxå..bara d att detta skedde i maj när vädret var oerhört ostadigt å d åskade värre än värst som om hela himlen öppnade sig,.där satt vi me aluminuioumfolie på huvude å strömmen gick



strömmen gå ofta - utan kofta - i turkienlandet.



så vi såg ut som två spöken när vi satt där ett å annat skratt



för å göra denna långa historia kort så när vi vackra som två- klart vi betala extra för föning å sånt efter hårspraayyy (vi gav hårsprayyet ett ansikte hairsprayjjjj ha sålt massor tack vare oss)



vi kom ut som två marilyn monroe..min frisyr hmm hade ikke gjort detta om j a fått välja själv..



nåväl..d löste sig för ute så spöööööööööööregna d.. å ja å väninnan hann ju se ut som två dränkta katter innan vi ens kom dit vi skulle hihihih,..

ahahahah

så kan d gå,. the end- ankan

2010-04-30 @ 08:41:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0